Није шала: Месец дана „Жиг Инфа“ | Жиг Инфо

Није шала: Месец дана „Жиг Инфа“

Данас је први април дан шале. Такође је и нашој редакцији први месец постојања.

Након само месец дана рада „Жиг Инфо“ је постао лидер у инфомисању на територији општине Гроцка, а завидно место му припада и за теририторију Републике Србије.

-Захваљујем читаоцима који су препознали да је Жиг Инфо настао да вести презентира ка циљу боље и тачније информисаности. Једна стара прича која је бича започета, сада је доживела своје проширење и сигуран сам да ће „Жиг“ тек постати препознатљив по свом информисању, не само везаног за подручје општине Гроцка, већ и за територију Србије, региона… Захвалио бих и новим колегама, који су такође препознали један озбиљан медиј на којем ће свако пронаћи свој кутак за себе.  Увели смо доста нових ауторских рубрика, а  потрудићeмо се да још више рубрика као и младих аутора се придруже „Жиг“-у. Свакако, читаоци су увек ту који ће проценити нечији труд, залагање и објективност, изјавио је Жељко Маторчевић  главни и одговорни уредник „Жиг Инфа“, поводом месец  дана постојања.

Мерење посета је вршено на сопственом хостинг налогу, гугл аналитици као и на alexa.com

Коментари

Коментари


Препоручујемо

ПРЕТИО БОЛНИЧАРКИ У ТИРШОВОЈ Александар Шапић: Дете ми је било критично, а они ме држали 15 минута на пријему!

Челник Новог Београда Александар Шапић узнемирен јер му је дете било у тешком стању, направио скандал у Универзитетској дечјој клиници ЧЕЛНИК Новог Београда Александар Шапић ...