НИЈЕ ШАЛА Опремите кућу или стан општина Гроцка има материјал за вас (ЕКСКЛУЗИВНО) | Жиг Инфо

НИЈЕ ШАЛА Опремите кућу или стан општина Гроцка има материјал за вас (ЕКСКЛУЗИВНО)

Многи мештани Гроцке годинама уназад планирају да уреде кућу или стан. Међутим године штедње које су за нама и испред нас, такав план стављају у неки „други план“.

Из дана у дан, из месеца у месец народ се позива на стрпљење и позива на штедњу. Због такозване штедње, смањене су плате и пензије а у многим породицама је све мање оних који имају посао, а није ни незнатан број оних породица  у којима нико не ради. Такво чињенично стање многе породице тешко доживљавају, или је можда боље рећи преживљавају. Живот се свео од доручка до вечере. За сутрашњи дан се и не размишља. Летовање смо већ одавно избацили, па тако и о реновирању свог животног простора и не размишљамо. Има и оних који и најобичнију сијалицу не замене докле год нека у кући „чкиљи“. Па и када та „цркне“ не купе се све, већ оне најнеопходније.

Међутим, судећи по, како је то ГО гроцка насловила –Потрошном материјалу који ће се користити у периоду од 7 марта па до краја 2017 године, за ову општину грађевинског, електро и другог материјала (све за кућу и стан) неће мањкати.

Док мештани Дражња и Бегаљице сањају да им се школе реновирају, а које је обухватио пожар, ГО Гроцка је издвојила 2 540 280,00 динара, без ПДВ-а, за ову ставку јавних набавки потписујући закључени уговор са понуђачем „Феро Комерц“, власнице Наде Поповић из улице Гробљанске бр 17/6.

УГОВОР – ОВДЕ

Тако ће скоро тридесет хиљада евра отићи на сијалице, али и ламинат, лајсне за ламинат, ексере, боју за фасаде, кречење, трску..
Списак потраживања „потрошног материјала“ ГО Гроцка је заиста импозантан. У њему ћете пронаћи да ће се набавити 25 вц шоља, 50 водокотлића, 100 грејача за ТА пећ, 400 комада продужног кабла, 10 000 сијалица, проточни бојлер и многих других ставки, а којих има укупно 102.

ДЕТАЉАН СПИСАК НАБАВКЕ-ОВДЕ

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо