Желите да чују за Вас? Потребна Вам је реклама? Репортажа? Видео запис?

Поставите свој банер, видео запис, рекламу на правом месту: на најчитанијем и једином регистрованом медијском центру на простору Гроцке. Једини пишемо о свему. Стога нам је и рејтинг најбољи на територији  општине Гроцка. За нас је чула широка група интернет корисника, како на подручју Гроцке, тако и у Србији и свету. Наше репортаже преносе други, а сви прате шта смо објавили данас – отуд је рекламирање на нашем медију Ваш пун погодак.

Позовите нас ради договора

Жиг Инфо ће Вам максимално изаћи у сусрет и урадити професионалну рекламу какву желите. Циљ и јесте да закупац рекламног простора/рекламе буде задовољан а његова реклама виђена и пропраћена. Скрећемо пажњу: поред банера и текста које објављујемо на нашем порталу, вид рекламирања је и рекламна покривеност на друштвеним мрежама и групама, од којих само једна од наших има преко 10.000 чланова. Позовите нас и уверите се.

Политички маркетинг

У данашње време политичке кампање се не своде само на телевизијски емитоване скупове и дебате. И оне се одржавају, наравно, али данас много већу улогу има интернет. Друштвене мреже и интернет уопште су потпуно променили начин игре кад су у питању политичке кампање. Политичари се повезују са својом циљном публиком на много нових и занимљивих начина. У томе им помажу управо технологија и интернет. Медијски центар Жиг Инфо има специјалну понуду политичким странкама и удружењима. Позовите нас и уверите се.

Плаћање по вашој жељи

Уплату вршите тек након урађене жељене и договорене рекламе. Уплату можете извршити било којим путем, а обзиром и да смо једини медијски центар на подручју Гроцке, уплата се може вршити и путем Жиро рачуна Жиг Инфа.

Контакт телефон

За све информације позовите 061/176-2834. Наш тим ће Вам омогућити рекламу какву желите. Засигурно ћемо бити најповољнији, најефикаснији и најпрофесионалнији.

 

Будите и Ви међу успешнима.