ОДЛАЗЕЋИ ПРЕМИЈЕР, ДОЛАЗЕЋИ ПРЕДСЕДНИК Ти никада нећеш бити председник великог дела Србије | Жиг Инфо

ОДЛАЗЕЋИ ПРЕМИЈЕР, ДОЛАЗЕЋИ ПРЕДСЕДНИК Ти никада нећеш бити председник великог дела Србије

Хвала Богу заврши се твоја владавина као премијера али на несрећу сад ћеш бити председник ове опљачкане, понижене, продате, презадужене и земље без наде, Србије, чему сте ти и твоја дружина нестручних кадрова и увлакача томе дали веома велики допринос и имате у плану да тако и наставите.

Отпустио, отерао си све оне које не мисле као ти и нису за тебе ма колико били стручни, а запослио си своје нестручне увлакаче са сумњивим купљеним дипломама факултета и средњих школа које се нигде не признају сем у Србији. Ти и твоји стручњаци сте нас задужили и задужујете да ни наши праунуци неће моћи то да врате. Али ти ћеш вероватно рећи да си то урадио да се не би замарали да размишљамо о будућности, да си олакшао родитељима јер не морају својој деци да објашњавају каква их будућност чека у овој земљи јер је немају.

Нас који не мислимо као ти и твоји сатрапи називао си, лоповима, олошима, криминалцима, нерадницима, будалама , издајницима, само си заборавио једну ствар, да су вође лоповима највећи лопови, олошима највећи олоши, криминалцима највећи криминалци, нерадницима највећи нерадници, итд, итд, па ти сад види ко је био задњих пет година вођа и његови помоћници у овој земљи Србији.

Успео си за ових пет година више него било ко у историји, да отераш из Србије младе стручне кадрове који су поштено завршили школе и факултете , јер нису хтели да слушају и да их понижавају твоји стручни кадрови са купљеним дипломама.
Али ти ћеш опет због тога себе хвалити и величати јер ћеш речи: да није мене било никада света не би видели.

Успео си да лишиш родитеље да уживају гледајући своју децу као стварају живот, како напредују, да буду праве поносне деке и баке гледајући и шетајући своје унучиће јер си им децу отерао из Србије, док твојој и деци твојих сатрапа ништа не фали јер сте постали безобразно богати са платом од око хиљаду евра. Само никако да нам кажете као се то тако богат постаје са платом од хиљаду евра.

Хвалиш се како доводиш стране инвеститоре дају ћи им велике паре за сваког запосленог радника, док ти исти радници раде код твог инвеститора за двеста евра где их он понижава, иживљава се над њима терајући их да раде колико им се каже а не колико је радно време.

Ти стварно мислиш да је сан сваког грађанина да ради за двеста евра и да тако поступају према њему. Ја мислим да тако мислиш, ти и твоји сатрапи, јер је ваш сан милиони и милијарде који се остварује и зашто би се замарали са тамо неким радницима и двеста евра јер вама и вашој деци је то преподневни трошак.

Свашта има још да се напише о вашој величанственој владавини али и ово је довољно.

Ти никада нећеш бити мој председник а и великог дела Србије, ти си председник око милион и по грађана или око двадесет пет посто Србије мада је и то дискутабилно јер сви знамо да су многи гласали за тебе по команди да не би изгубили посао. За мене од тебе никаква команда не важи ни у миру ни у рату.

Желим ти дуг живот и да сваког минута осетиш патњу по једног човека у Србији који је изгубио посао, живи у сиромаштву, изгубио дете јер држава није дала паре да се лечи, гладних људи, људи које живе у безнађу у коју сте их довели ти и твоја дружина.

 

Слободан Симић

Коментари

Коментари


Препоручујемо

У невољи сви Срби као један!

Има ли још вредности и идеја које у данашње време могу да окупе и уједине наш народ. Сложни смо у преломним историјским тренуцима, кад нас ...