ОДЛАЗИ У ИСТОРИЈУ: Почело рушење ОШ “Никола Тесла” | Жиг Инфо

ОДЛАЗИ У ИСТОРИЈУ: Почело рушење ОШ “Никола Тесла”

После многих обећања и протеста, стара зграда ОШ „Никола Тесла“ у Лештанима одлази у историју

ПОСЛЕ многих обећања, протеста и блокирања Смедеревског пута, становници насеља Лештане дочекали су да почну радови на рушењу ОШ „Никола Тесла“, али и на припреми терена за изградњу нове осмолетке.

Надлежни из Секретаријата за образовање и дечију заштиту објашњавају да је паралелно са процесом рушења у току припрема техничке документације за избор извођача радова који ће градити нову школу.

– Пројекат је завршен, недостаје још само сагласност ЕПС, која је неопходна за издавање грађевинске дозволе – кажу за „Новости“ у поменутом Секретаријату. – Када се документација комплетира, следи расписивање тендера када ће се у условима и дефинисати почетак и крај изградње нове школе у овом насељу.

Планирано је и да основци из ове школе, док радови буду у току, наставу похађају у ОШ „Милоје Васић“ у Калуђерици. Организовани превоз обезбедиће Град и општина Гроцка.

Ј. Д.   Новости

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Какве пенисе жене заправо воле?

Да ли жене воле велике или мале, дебеле или танке? Ново истраживање савршено објашњава појам пениса који је идеалан у сваком смислу. Мало ћете се ...