ОЛОШ! НАДРИЛЕКАРКА ЖЕНИ ОБОЛЕЛОЈ ОД РАКА УЗЕЛА 1.000 ЕВРА! Несрећној Славици лекари ОДСТРАНИЛИ ДОЈКУ! | Жиг Инфо

ОЛОШ! НАДРИЛЕКАРКА ЖЕНИ ОБОЛЕЛОЈ ОД РАКА УЗЕЛА 1.000 ЕВРА! Несрећној Славици лекари ОДСТРАНИЛИ ДОЈКУ!

Стравично: Славица Ковачевић је своје здравље поверила „исцелитељки“ Невенки. Одложила је операцију, а карцином је напредовао све више, па су лекари у августу морали да јој одстране целу дојку!

Slavica Kovačević će nadrilekarku prijaviti policiji, a sumnja se da ima još prevarenih ljudi

– Имала сам дијагнозу малигног тумора, а она ми је говорила да имам маститис и да ће се он решити суплементима. Ја сам тој жени толико веровала. Била је пуна лепих речи, уливала ми је наду. Први преглед преко тог апарата је био 50 евра, а све укупно сам јој платила 1.000 евра за суплементе. Имала сам толико поверења да сам отказала операцију заказану за 3. мај. Мислила сам да ће ме она излечити. За то време карцином је растао, док ме је она убеђивала да ми се стање побољшава и да немам рак, већ само маститис – прича Славица за Курир.

Апарат којим Невенка „прегледа“ пацијенте функционише тако што се особи стави метална плочица на боса и наквашена стопала, на шаке и неки део на главу. Потом се преко каблића то повеже на лаптоп, који приказује структуру људског тела.

Gde će joj duša... Nevenka C.

– Онда она посматра све органе и оцењује стање у организму. Оцене су од један до девет. Кад сам први пут отишла код ње, било је девет, то означава најгоре здравствено стање. Сваки следећи пут уверавала ме је да ми је све боље, добила сам оцену три, па онда и један, што је по њеном значило да уопште немам карцином. За то време рак је само растао, а ја сам се финансијски трошила – прича очајна жена. Када јој је на контроли лекар рекао да је враг однео шалу и да хитно мора на операцију, прекинула је са суплементима, а убрзо је остала без дојке.

Затим је упућена на четири дозе хемотерапије да би се спречила метастаза. Већ је урадила две дозе, након чега је изгубила косу. Свесна да је преварена, и да није једина жртва надрилекарке, Славица је решила да своју „исцелитељку“ пријави полицији како не би још оболелих насело.

Дере… За први месец 50 евра и 15.000 динара

РАЗГОВОР НЕВЕНКЕ Ц. И НОВИНАРКЕ КУРИРА

Лично смо се уверили да Невенка већ на први позив без резерве нуди решење здравствених проблема, али и да заузврат тражи дебеле паре.

Новинарка: Имам проблем са стерилитетом, не могу да добијем бебу годинама. Хормони су много лоши, показују да не могу природно да затрудним…

Невенка: Дођите код мене. Прво радим преглед апаратом који на ћелијском нивоу проверава опште стање организма. Све ћемо лепо да прегледамо, па да решавамо. Ми лечимо узроке, не можемо да лечимо стерилитет, а да не знамо шта је узрок.

Новинарка: Колико то кошта?

Невенка: То кошта 50 евра, па онда контролни преглед и праћење, поготово кад дође бебица… Плус за суплементе, 2.100 плус 4.800 и за онај 6.800, па ту негде око 15.000 динара за први месец. За други месец може да буде и јефтиније, све зависи.

Новинарка: Да ли мислите да можете да ми помогнете?

Невенка: Па не да могу, него апсолутно!

Нечувене тврдње „исцелитељке“

НИКО ЈЕ НИЈЕ ТЕРАО

Ја нисам никога натерала да купује производе, Славица је сама дошла код мене и тражила помоћ. Нико је није терао да купује суплементе, нити сам јој ја обећавала излечење – каже Невенка Ц.

Себе не представља, додаје, као лекара, већ само продаје суплементе за једну кинеску компанију.

У Кривичном законику стоји:

„Ко се без одговарајуће стручне спреме бави лечењем или пружањем других медицинских услуга, казниће се новчаном казном или затвором до три године“

Курир / Силвија Сламниг

Коментари

Коментари


Препоручујемо

КО СУ НИНЏА И КЛЕМПО ИЗ СКУПШТИНЕ: Да ли знате Тому Јегуљу, Сунђера Боба, Цицу, Тигра, Фрку? Ово су УРНЕБЕСНИ надимци српских политичара!

Пре Николића утицајни су били Манекен (Борис Тадић), Мики Маус (Божидар Ђелић) и Сунђер Боб Коцкалоне (Вук Јеремић), а наследили су их Змики, Манулаћ и ...