ОПЕТ ЗАХЛАЂЕЊЕ За викенд у Београду киша, али и СНЕГ | Жиг Инфо

ОПЕТ ЗАХЛАЂЕЊЕ За викенд у Београду киша, али и СНЕГ

Републички хидрометеоролошки завод најавио је захлађење за предстојећи викенд.

Очекује се облачно и хладније време у суботу, па ће најнижа температура бити 1 степен изнад нуле, а максимана свега 6 степени Целзијуса. После подне, увече и ноћу повремено ће падати и слаба киша. У току ноћи, субота на недељу, могућ је и слаб снег, нарочито у вишим деловима града, што ће условити појачан рад зимске службе. Током недеље минимална температура биће 0 степени, а највиша дневна 4 степена.

Из „Беком сервиса“ апелују на суграђане да као и претходних година сарађују са комуналним предузећима и уклоне возила са шина, аутобуских стајалишта и траса којима ће пролазити возила зимске службе.

Због ситуације коју могу проузроковати падавине, Секретаријат за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима (Беоком сервис) апелује на возаче да прилагоде брзину условима на путу, а у складу са постављеном сигнализацијом и временским условима.

За све корисне информације, грађани се могу обратити Секретаријату за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима (Беоком сервис) на бесплатан број телефона 0800 11 00 11 из фиксне телефоније „Телекома“ или на број 011/3090-007, за мобилне мреже или друге операторе.

Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо