ОПШТИ ХАОС У УСТАНИЧКОЈ: Група младића претукла возача ГСП-а | Жиг Инфо

ОПШТИ ХАОС У УСТАНИЧКОЈ: Група младића претукла возача ГСП-а

Возач ГСП-а је задобио повреде руке, а полиција је нападаче ухапсила

Према сазнањима портала Телеграф,синоћ око 18.45 сати група младића је тукла возача аутобуса на линији 31 у Устаничкој улици.

Возач ГСП-а је задобио повреде руке, а полиција је нападаче ухапсила.

Наношењу повреда возачу, наводно је претходила туча две групе младића, који су ломили све по аутобусу. У једном тренутку су возача погодили циглом. Када их он опоменуо да не не праве штету они су насрнули на њега.

– Хулигани су разбили огледало и валидатор, скакали и певали у аутобусу, а када их је возач опоменуо тада је нападнут и лакше је повређен – кажу ГСП-у за Блиц.

Подсетимо, ово није први пут да је неки возач ГПС-а нападнут. Последњи случај је био када су двојица мушкараца са ножевима напали Александра Живановића, возача који такође саобраћа на линији 31, а који је упозоравао путенике преко разгласа када су у аутобус улазили џепароши.

Осим њега, још један у низу напада догодио се када је непознати мушкарац прошле године, након краће расправе ударио песницом у главу возача на београдској линији 73.

Телеграф.рс

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Dnevni horoskop za utorak, 7. novembar

OVAN Karijera: Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima, stoga nemojte očekivati previše razumevanja ili tolerancije. Važno je da odredite pravilnu granicu između ...