ОСАМ ДАНА ДО ОДЛУКЕ | Жиг Инфо

ОСАМ ДАНА ДО ОДЛУКЕ

 

Србија, небеска, где је јул био кул, где је светиња под водом, где се естрада понаша као меки порнић, где деца певају и зову се Гранд звездице па јаучу о чежњи за додиром по телу а још немају ни десет година а баке и деке плачу од среће што им унуче пева о растанцима, прељуби и врућим пољупцима.

На телевизији ријалити шоу Александра Вучића оног лика што је био радикал а његови бахати локални шерифи, бивши радикали што су се клелили на верност по манастирима постадоше крадитељи тј градитељи.На све стране се фарбају ограде, паркови за децу се премештају из села у село, започињу водоводи, организују трибине по сеоским домовима културе… Позивнице за гласање добијају и мртви, а живи само што нису почели масовно да на себе дижу руке али одустају у последњи час јер на сеоским гробљима нема више слободних места.

Општину нам воде билмези са купуљеним дипломама, на општинским тендерима пролазе чланови СНС-а, кумови И ближа фамилија. Запошљава се родбина, крше се сва правила. Добро дошли у Гроцку!

Локалне вуцибатине, сецикесе и муљатори нам коло воде и отворено нас пљују у лице док ботови по друштвеним мрежама све време то приказују да је наше лице спречило њихову пљувачку да напредује ка природном паду на земљу.

Гроцка је постала наопака општина где више ништа није логично, где нема ничег нормалног јер када ненормална већина превлада, живот се поставља наспрам њихових начела.Сима чешља по листама подршке И отпушта људе по јавним предузећима а секретарима и председницима фудбалских клубова прети да им неће дати ни оно што им није дао предходних четири године, зато што су подржали другу листу.По интернету Симини ботови ботују све оно што симболизује вредно. Домогли се тастатура неписмени идиоти којима су ставили на очи улар да не виде ништа са стране, у уста сендвиче а у џеп једну црвену.

Тече нам мед и млеко од како је Сима на власти само ми то не видимо јер нас ометају опозиција и Италијани што чисте наше дјубре. То што је стотину људи изгубило посао у општинским јавним предузећима није крив Сима већ опозиција.

Оргазмична кампања локалног СНС-а долази до врхунца. Свршите 24 априла на број 1 је њихова порука! Ми смо вас дражили, ми смо вас влажили, ми смо вам причали шкакљиве приче, ми смо вам фетиш, ми смо вам дизали па је ред да 24 априла заокружите број један и да се сврши та прича.

Па да тог 24.04.2016.г. подржимо Драгољуба Симоновића, нашу дику, наш понос, нашег хранитеља, нашег светитеља, нашег путара, бившег машиноводју.Таман да победи са својим сателит патриотама па да помремо од глади ко људи и прекинемо ову агонију или да заокружимо било коју другу листу осим 1, 5, и 7  И ДА СТАВИМО ТАЧКУ НА ВИШЕГОДИШЊУ ПЉАЧКУ!

Приредио Академико де Фаца

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо

СНС Гроцка изабрао бахатог директора за председника, присуствовао и министар Стефановић

На изборној Скупштини Општинског одбора СНС Гроцка, која је одржана 20.04.2015.године у великој сали Општине Гроцка уз присуство председника Градског одбора СНС Београд Небојше Стефановића, ...