среда, 05 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Председник Гроцке пуштен из притвора! Јовановић: Управо сам добио још једног налогодавца

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Како је саопштио новинар Милан Јовановић за нашу редакцију, председник Гроцке Драгољуб Симоновић који је осумњичен за паљење његове куће управо се пушта из притвора. Јовановић каже да је суд управо одбио жалбу тужилаштва и да ће се Симоновић бранити са слободе.

 milan jovanovic FoNet TV FoNet 678x381 large

-Ја се више не осећам уопште безбедно. Симоновић сада излази из затвора и вероватно ће ангажовати нове убице, с тим што он неће више бити сам као налогодавац већ и суд који укида притвор. Суд сада одбија жалбу тужиоца и укида Симоновићу притвор, што значи да му се пружа још једна шанса да наручи убице заједно са српским правосуђем, рекао је за нашу редакцију Јовановић.

Подсетимо се, председник општине Гроцка и високи функционер владајуће Српске напредне странке (СНС) Драгољуб Симоновић негирао је  у Другом основном тужилаштву у Београду да је по његовом налогу 12. децембра подметнут пожар на имовини Милана Јовановића, који ради као новинар портала "ЖŽиг Инфо". 

Он је ухапшен 25. јануара, а нешто више од месец дана раније ухапшени су извршилац Александар Маринковић, организатор паљења пожара Игор Новаковић и помагачица Бојана Цветковић Шијацки.ž
 
Сво троје су признали извршење кривичних дела, рекао је у петак председник Србије Александар Вучић на ванредној конференцији за новинаре.
Цветковић Шијацкијева је закључила споразум с Другим основним тужилаштвом о признању кривичног дела на основу којег је осуђена на шест месеци кућног затвора и новчану казну од 50.000 динара.
 
Јовановић је од почетка тврдио да је нападнут искључиво због свог писања о аферама председника Општине, који је иначе и члан Главног одбора Српске напредне странке.
 
У ноћи између 11. и 12. децембра запаљен је аутомобил Јовановићеве супруге, а пожар се тада проширио на гаражу и део куће. У пожару је причињена материјална штета, али на срећу, нико није повређен.
 
ЕЖИ

Најчитаније