понедељак, 20 јануар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ГОРАНА НЕМА ВИШЕ ОД 24 САТА Полиција и даље интензивно трага за суровим ТРОСТРУКИМ УБИЦОМ ИЗ НОВОГ САДА

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Полиција већ више од 24 сата интензивно трага за Гораном Јанковићем (37) из Новог Сада који је јуче око осам сати ујутро ударцима мацолом убио своју супругу Мирјану (31), и њене родитеље Бранислава (63) и Наду (57) Пајић.

 Како сазнајемо, упркос свим полицијским напорима и блокадом Новог Сада током готово целог јучерашњег дана, Јанковић још није пронађен. Нови Сад су јуче надлетали и полицијски хеликоптери, а министар полиције Небојша Стефановић изјавио је јуче да постоје одређене индиције о Јанковићевом кретању и да се очекује да он ускоро буде ухапшен.

Интензивна потрага за троструким убицом, чији је бруталан злочин јуче шокирао Новосађане, али и целу Србију, и даље је у току.

Да злочин буде још језивији, то је урадио пред Мирјанином и његовом малолетном децом!

Њихов старији син (10) је, након што је Јанковић побегао из куће позвао ујака и рекао му да је његов отац убио његову маму, бабу и деду.

Брат убијене Мирјане и ујака несрећних дечака одмах је одјурио до куће Пајића и затекао крв и страховит призор. Он је позвао полицију која је после пар минута стигла на лице места.

Подсетимо, Мирјана је пре само две недеље пријавила свог супруга због насиља у породици, а имао је и пријаву због нелегалног држања оружја. У браку су имају два сина, узраста 10 и три године.

Прве информације говоре да је до крвавог пира дошло због љубоморе. Горан је веровато да Мирјана има другог мушкарца. Он иначе ради као вулканизер. Мирјана и Горан су се неколико пута растајали јер је он био насилан према њој.

Како причају комшије породице Пајић она се недавно вратила у породичну кућу својих родитеља где је јуче и убијена.

З. Чонкаш  Блиц

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније