четвртак, 23 јануар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ХАПШЕЊЕ ТРОСТРУКОГ УБИЦЕ ИЗ НОВОГ САДА Полиција је још синоћ добила дојаву да је у близини Рибарца, а ЕВО КАКО СЕ ОН ОДАО

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Како Блиц сазнаје, Горан Јанковић, троструки убица из Новог Сада, који је ухапшен данас после тродневне потраге, сам се одао полицајцима. Крио се највероватније у напуштеном броду код улаза у Бродоградилиште, у каналу код Рибарског острва.

Полицајци су још синоћ око 23 часа добили дојаву да се Јанковић налази близу Рибарског острва, од једне Новосађанке, па су целе ноћи патролирали тим делом Лимана 4.

Потрагу су интензивније обновили јутрос, а највероватније је његовом хапшењу кумовала неопрезност - наиме, лађари су док је још био мрак, видели упаљен телевизор, а знају да власник тог брода не обичава да ноћи на броду. Кад су га позвали, потврдио им је да није на броду, па је одмах обавештена полиција.

Убио жену, таста и ташту мацолом

Своју супругу Мирјану Јанковић (31) и њене родитеље Бранислава (63) и Наду (57) Пајић, убио је тупим предметом, тачније мацолом.

Да злочин буде још језивији, то је урадио пред Мирјанином и његовом малолетном децом! Њихов старији син (10) је, након што је Јанковић побегао из куће позвао ујака и рекао му да је његов отац убио његову маму, бабу и деду.

Брат убијене Мирјане и ујака несрећних дечака одмах је одјурио до куће Пајића и затекао крв и страховит призор. Он је позвао полицију која је после пар минута стигла на лице места.

Ухапшен у Новом Саду

Како је саопштио МУП Србије, ухапшен је у Новом Саду, после непрекидне тродневне потраге у којој су, осим новосадске полиције, учествовали припадници Хеликоптерске јединице и Жандармерије.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати, по налогу јавног тужиоца коме ће, уз кривичну пријаву за кривично дело тешко убиство, бити доведен на саслушање.

З. Чонкаш   Блиц

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније