петак, 10 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Тело ГРОЧАНКЕ нађено у гепеку аутомобила у блоку 63

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Тело девојке М. С. (28) из стана у Гандијевој улици на Новом Београду, за којим је полиција трагала од поподне, пронађено је касно вечерас у гепеку аутомобила паркираног у Нехруовој улици, а њен станодавац Н. К. је приведен након што је ухваћен како се скрива у близини, сазнаје "Блиц".

Како сазнајемо, тело је пронађено у поодмаклој фази распадања и одвезено је на обдукцију на Институт за судску медицину, где би требало да буде утврђено како је несрећна девојка страдала. Према првим информацијама, на телу нема трагова насилне смрти.

Полиција је, након пријаве да се из стана у Гандијевој улици шири несносан задах, дошла на лице места, али у стану није пронађено тело. У стану су, према незваничним сазнањима, пронађени трагови крви, па се у први мах сумњало да је млада жена убијена.

Јаке полицијске снаге одмах су блокирале цео Блок 63 и околину и дале се у потрагу за телом и особама које се могу довести у везу с њеним нестанком.

Како је "Блицу" потврђено у МУП-у, станодавац је приведен и одређено му је задржавање до 48 сати. За сада нема информација о томе да ли се сумњичи за смрт несрећне жене. Како се могло чути на лицу места, обоје су били зависници од наркотика.

Нестанак девојке М. С. пријављен је полицији још прошле недеље. Клупко је почело да се одмотава данас када је, према нашим сазнањима, један од комшија полицији рекао да је видео да неколико мушкараца износе тело из зграде. Полиција испитује да ли је приведени Н. К. имао помагаче.

Приведени Н. К. је, како незванично сазнајемо, рекао полицији да се девојка предозирала, али да нису смели да то пријаве, па су њено тело прво држали у стану, а када је почело да се осећа, одлучили су да га ставе у гепек аутомобила.
Према информацијама Жиг инфа, М.С је родом из Гроцке.

 

Блиц/Жиг инфо

Најчитаније