понедељак, 29 новембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Сазнајемо шта је полиција тражила у стану Дијане Хркаловић на Вождовцу

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Претрес у стану бивше државне секретарке Дијане Хркаловић извршила је данас по подне полиција, након што јој је претходно уручила решење о хапшењу, у тренутку када се одазвала позиву Сектора унутрашње контроле (СУК) у згради на Новом Београду. Како незванично сазнајемо, полиција је циљано тражила два роковника, а да ли их је на послетку и пронашла и запленила, засад није познато.

 

Према сазнајима нашег портала, занимљиво је што полиција није запленила Хркаловићкин компјутер већ је читав претрес изведен управо због потраге за спорним роковницима.

Шта се у њима налази такође није познато, а званично још увек није ни саопштено зашто је ухапшена.

Медији су пренели да је разлог њеног хапшења наводно, покретање истраге у вези са прикривањем трагова и доказа у случају убиства каратисте Властимира Милошевић, који је изрешетан на трамвајским шинама у Улици 27. марта у јануару 2019. За то убиство најпре је ухапшен и осумњичен Вељко Беливук, али је до краја истраге, због недостатка доказа оптужен само за помагање, да би након суђења волшебно био и ослобођен.

Беливуку се у том поступку судило са Марком Миљковићем, иначе кумом убијеног каратисте, али је и он ослобођен кривице. Иако се још ада гласно гов орило да је управо Хрклаовић утицала на полицијску истрагу која је резултирала њиховим ослобађањем, држави је, из неког, разлога требало скоро пет година да се тиме позабави.

Бојана Анђелић   Нова

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније