понедељак, 13 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПРАВИ ПРИМЕР КАКО СЕ СРБИН ПРОДАЈЕ ЗА "МАЛО ХРАНЕ" Нису их позвали па су били љути, а затим су позвани те има сада дају подршку!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Добрица Глишић из Пудараца, који се налази у врху Удружења пензионера у Пударцима, у априлу 2016. године упутио је извињење свим мештанима. Наиме, Глишића је тада повредила одлука СНС-а Гроцка да пензионери из више места  ове приградске општине оде на излет, а да притом њих који приступише СНС-у због интереса грађана а не личних, нико није ни позвао. Зато се Глишић тада извинио свим мештанима Пудараца и рекао да жали због тога и упитао се  зашто му је све то било потребно да се бламира и губи свој ауторитет код својих мештана. Ништа мање критични нису били ни остали из овог Удружења. Посебно су критиковали зашто је од доласка СНС-а на власт укинута Здравствена амбуланта у Пударцима. И то не само да је укинута, већ је и урушена. Често су "преговарали" са представницима власти о томе, али осим обећања и дан данас није започето са реконструкцијом исте.

ХОРОР АМБУЛАНТА У ПУДАРЦИМА Покренута иницијатива за амбуланту и пензинерски дом (ФОТО)

Небројано пута су ми се ови пензионери обраћали са молбом да им помогнем. Није ни битно за шта, нити колико пута сам им помогао, али су и тада били реални критичари. И тако све, док нису позвани на "теревенку" у организацији оних којег су до јуче "пљували". Затим су уследили хвалоспеви и заборавило се на амбуланту, на несређене путеве, на реалност да се у Пударцима готово ништа није урадило, само се упропастило од када је СНС на власти. Успутно, на том слављу, урађено је пар селфија и осталих фоткица, са речима "Хваљен Сима и подржимо Београд- Александар Вучић. [gallery ids="33729,33730"] Док су они тако славили, велики број пензинера и грађанства глођао је по својим домовима коске. Коске које су одавно оглођене, али након дужег времена су омекшале па могу опет да се "користе". Пуних стомака, ови пензионери повикаше "Живео Вучић".. Што је најгоре, већина оних што глођаше коске, и они повикаше то исто, након што их посетише ови што се преждераше, зарад сигурног гласа. Знате, пре годину-две речено је да ће у Пударцима да се изгради капела. Тада су исти ови пензионери кукали зашто капела а не Амбуланта. Ипак мислим да је капела права ствар. Треба сахранити овакву Србију, овакву која се продаје за шаку предјела а гласа за оне који им узеше хлеб из руку... Тако да, живео Александар Вучић и да нам се што пре изгради она капела у Пударцима што нам је обећана.   Лично сатирично мишљење: Жељлко Маторчевић

Најчитаније