петак, 10 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

НА ТРЕПТАЈ ОД ПОКОЉА: Фуснота ухапсила Марка

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Нажалост, уопште није смешно. Једна усијана глава, са било које стране, да је опалила метак страдали би Срби. Опасно играње туђим животима.

На трептај од покоља.

Колико сам стигао да испратим: 1- Делегација најавила посету Косову 2- Шиптари забранили (мислим да није први пут) 3- Медији јављају да шиптарске специјалне јединице улазе на север Косова и заузимају положај на административној граници 4- Делегација некако стиже до Косовске Митровице 5- У 17:30х хапсе Ђурића 6- У 19:30 уживо на дневнику РТС скупљају се чланови кризног штаба 7- Око 20:45 Ђурић протеран са Косова После треће ставке Ђурић се играо Рамба, а није, политичар је. Неки. Косово је окупирана територија и политичари су до сада требали да у свету (УН, Мађународна заједница, НАТО, Црвени Крст, qрци палци) да издејствује несметан обилазак српског народа - због хуманитарне помоћи, провере да ли се крше људска права, итд.  

Зашто га нису пустили?

Ево, АВ каже: Није им се свиђало шта Ђурић мисли о њиховој квази држави. Ђурић је био на Косову кад су били избори. Подржао Харадинаја по наређењу АВ. Викао "Ацо Србине!" Још један политички промашај. Прво подршка Клинтону. Сад Харадинају. Први добио милион долара, а други подршку Србије у скупштини непостојеће државе.   Ставка 5. Сви су очекивали да ће се десити неко срање. Сви осим политичара. Отварали су синагогу, мостове, путеве. Ивицу су вероватно прекинули у вечери. Вулина у чачкању носа и гледању у плафон. Чланови кризног штаба се лагано скупљају два сата после инцидента. За два сата је Ниш могао да падне. Ајде, можда не Ниш, можда претерујем, али за два сата је могао бити покољ на северу Косова.   Неко је укључио сирене за узбуну. Како су људи реаговали? Неко се уплашио. Сви су се уплашили. Никоме није свеједно кад је узбуна. Колико је пошло по оружје? Колико треба нашој војсци да интервенише? КФОР-овци су се показали 2003. Пошто се АВ коначно изјаснио дас у у питању “бандити подржани западним силама” и да је Косово окупирана територија и квази држава, претпоставка је да има подршку Путина, тј Русије. Колико Русима треба да дођу? Копнено. Тешко је авионима и ракетама заштитити цивиле. На колико жртава су били спремни? На колико избеглих? Где би са нашима, а где са Сиријцима? Хвала Богу, на нека питања нећемо добити одговор. Овог пута.   На трептај од покоља. Рат би дошао касније. После седнице, конференције, дневника... Три сата после трептаја.   Срђа Милановић

Најчитаније