среда, 25 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Захваљујући Вучићу у редакцију Жиг Инфа стигао одбрамбени систем С 100

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Када је недавно у емисији Тв Прва, тачније у јутарњем програму гостовала Татјана Војтеховски, изречено је да они нападом на Јутку уствари ударају на Александра Вучића, иако њега нико није окривио.

С друге стране, наш новинар Милан Јовановић одавно тврди да је Симоновић крив за паљење његове куће. Рекао нам је тада Јовановић и да он неће бити у затвору докле год га странка не пусти низ воду, јер сви су знали, укључујући и Алекдандра Вучића, о његовим криминалним радњама.

Онда оде Вучић у Давос и, да се не лажемо,. ухвати га Европа за гушу те он брже, боље, јаче мораше да ухапси Симу. ..

Таман да одамо покојнику 40 дана, кад се он повампири и изађе из затвора. У међувремену његови пајташи из странке оставише га на месту председника Гроцке, као и ОО СНС-а., члана главног одбора и ко зна чега већ у напредњацима. И покојник постаде сада вампир. Само уместо имена Тоза, овај има име Сима. Нешто као Симпавампир. Вучићеви људи почеше да славе овај тренутак преображења Симе вампира. Брже, боље, јаче почеше орво да славе по друштвеним мрежама.

53607198 401569427312942 5083145712380674048 n

Колега Милан Јовановић је увек био директан. Ја сам негде пробао да избалансирам ту његову сурову реалност. Након свега се сада питам, докле више да ублажујемо нашу реалност? Да се не лажемо, Вучић да жели врло брзо би било све разрешено у вези Симе. Остаје само питање колико Сима може да компромитује Вучића.

А ми из редакције Жиг Инфо? Ма ми смо научили да се боримо са свим недаћама. Због тога је, захваљујући Вучићу, у нашу редакцију стигао одбрамбени систем С 100

aparat s100

 

У својем име:
Жељко Маторчевић

 

Најчитаније