понедељак, 25 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

СНС ГРОЦКА: Убијте новинаре Жиг Инфа, РТС- ове не дирајте!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Брже, боље, јаче миљеници и подржаваоци човека против којег је подигнута оптужница за паљење куће новинара Јовановића, јуче су одржали састанак. Тачније, општински одбор СНС Гроцка на јуче одржаној ванредној седници најоштрије је осудио вандалско насиље над правним поретком државе Србије од стране демонстраната предвођених Ђиласом, Обрадовићем и Јеремићем.

-Синоћни упад у зграду РТС-а јесте насилни притисак на слободу медија и безбедност новинара, праћен намерним оштећивањем имовине свих грађана Србије.
Данашње вандалско понашање испред Председништва Србије није ништа друго до бедни покушај државног удара и комплетне дестабилизације земље.
ОО СНС Гроцка пружа недвосмислену подршку председнику Р. Србије, Александру Вучићу и политици коју предводи, наводи се у саопштењу ове убилачке дружине.

viber image 2019 03 17 22.12.41

Просто је невероватно којом се брзином окупила ова дружина која сада одједном подржава свога председника Александра Вучића. Иста она дружина, која је противречила Вучићу када је јавно осудио Драгољуба Симоновића као налогодавца за паљење куће нашег новинара Јовановића. Јер, 15. јануара 2019. године, иста ова дружина је исто тако одржала састанак и јавно осудила "Медијску хајку која се води против Драгољуба Симоновића". Иста та дружина и након хапшења њиховог миљеника Симоновића није одржала ниједан састанак да осуди нападе на новинаре Жиг Инфа. Иста та дружина и даље не поштује новинаре Жиг Инфа, иако је Вучић рекао да НИКО не сме да дира новинаре. Али све новинаре, без обзира из које су редакције. Да не причамо да је данас и званично подигнута оптужница против напредњака Драгољуба Симоновића. Вучићеви људи у Гроцкој, међутим, шаљу јасну слику: Убијте новинаре Жиг Инфа, не дирајте РТС ове. Јер, како другачије објаснити претходне догађаје?

 

П.С Вучић и даље није сменио одбор , нити је поставио председника напредњака у Гроцкој.

 

Жељко Маторчевић

 

Промо

Bg

Најчитаније