петак, 30 јул 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

„Пуца ли“ СНС у Гроцкој због Симоновића?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Упознајмо кадрове СНС-а у Гроцкој:

Председница Гроцке Живадинка Аврамовић дугогодишњи књиговођа и кућни пријатељ Драгољуба Симоновића.

Стефан Дилберовић, председник СГО Гроцка и један од координатора СНС-а. Близак пријатељ Симоновића. Колико су блиски, можда најбоље говори податак да је купио плац и изградио кућу , поред  целе територије Гроцке, тик поред Симоновића. Један је од првих који је јавно говорио да новинарима неће дозвољавати улаз на седнице Скупштине у Гроцкој.

 

Миленко Буквић, координатор СНС-а и заменик директора у Еко Гроцка постављен од стране Симоновића. У јавности познат као директор с два пиштоља. Млађани Буквић је раније смењен са места директора ЈКП Грочански комуналац због непримераног понашања као кадар СНС-а, искључиво због притиска јавности. Данас је пак узоран координатор СНС-а и потписник многобројних утужења која стижу грађанима од стране Еко Гроцке.

 

 

Владо Радовановић из Калуђерице. Иако му је мандат правно престао пре пар месеци, Владо Радовановић је још увек председник Спортског савеза Гроцка. За време свог мандата из буџета је противправно додељивао новац Спортским клубовима који су били подобни Симоновићу, док они други нису добијали. Врло често је обављао послове за Симоновића.

 

Ђорђе Јевтић из Умчара. Координатор СНС-а за Југ општине Гроцка. Прво је био човек Блаже Стојановића а затим га је експресно напустио и прешао у табор напредњака. Био је директор ЈКП Гроцка, када је сам себи отписивао дугове, и додељивао плату док су други радници били без примања. Био је и директор Водовода у Гроцкај, да би га затим Симоновић пребацио у Гронет, како би био задужен за наплату видео надзора по школама у Гроцкој.  Спекулише се да део наплате од видео надзора иде Симоновићу.

 

Милосав Миличковић Миличко. Није Грочанин али је постављен за повереника СНС-а у Гроцкој након Драгољуба Симоновића. Убрзо затим поставља на место координатора горе наведене. Са Симоновићем се познаје од раније, када је са њим ушао у посао изградње викендица на Сребрном језеру. У изградњу викендице(виле)  Миличкове на Сребрном језеру учествовао је Симоновић са ЈКП Гроцка.

 

 

 

Осим ових наведених имена, на свим кључним директорским местима у Грокој су такође Симоновићеви људи:

Милош Бугарчић, један од директора ЕКо Гроцке. Милошев отац је брат од тетке Драгољуба Симоновића.

Борко Бали, директор водовода у Гроцкој. Такође Симоновићев приијатељ. Био је директор више предузећа у Гроцкој за време Симоновића, као и у Железницама Србије. Још увек се виша са Симоновићем.

Ружа Мркић, директора ЈП „ За развој општине Гроцка“. Прво је била Блажин кадар а затим је, такође као Јевтић, експресно прешла у СНС.  Преко бивше дирекције, а сада овог јавног предузећа за време њеног мандата, не зна се тачан број колико је послова додељено фирмама које су у власништву или Симоновићеве родбине или блиских пријатеља.

Борис Прибићевић, вд начелника Управе ГО Гроцка. Постављен на Симоновићеву иницијативу. Такође поседује викендицу на Сребрном језеру.

Подсетимо се, спекулише се да Симоновић планира да оснује групу грађана како би остао при власти и на следећим изборима и како би и СНС-у нанео штету.

jklopiikjhh

Данас, када погледамо овакав списак СНСа у Гроцкој, заиста да ли ће ова странка уопште опстати са оваквим кадровима? Јер, Симоновићеви људи ће остати верни њему. Ако се СНС не одрекне Симоновића, постаће позната у свету као странка која при себи има осумњиченог за паљење куће новинара Јовановића. А ако се и одрекне Симоновића, а не склони његове кадрове засигурно ће им он бити сметња на следећим изборима. За сада све иде у Симоновићеву корист а на штету СНС-а.

 

Лична анализа за Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић, насловна: Карикатура

Промо

Bg

Најчитаније