недеља, 16 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Гроцка: И поред Панте све на СНС личи

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Избори су за нама, а будућа власт у Гроцкој, као и у читавој Србији формираће се тек када вођа обиђе свет у последњој фази решавања независности Косова. У међувремену, ситуација са корона вирусом  нагло ће се погоршати, јер је и „врапцима на грани“ познато да овај вирус никада није нестао, односно нисмо га никада ни победили, већ напротив, само смо му дали простора да делује.

Стигла је стриктна наредба свим одборима СНС-а у Србији, да преговори, састанчење о евентуалним пост изборним коалицијама се одлажу, докле год им се председник не врати с пута.

 

Шта се, у међувремену, дешавало у Гроцкој, што се тиче СНС-а?

 

Не треба заборавити боравак вечитог заменика Горана Весића који се у пуној сали ГО Гроцка понашао  према новинарима Жиг инфа,  исто као и Драгољуб Симоновић, бивши председник ГО Гроцка којем се суди за паљење куће новинару Милану Јовановићу. Иста реторика, исти аплаузи. Међу аплаузантима су се  нашли од првог до последњег на листи СНС-а. Мање више све позната лица из доба Драгољуба Симоновића. Сви су тапшали.

Ништа мање позната лица била су пре и после на разноразним слављима која су организована под патронатом СНС-а. Сумњива лица, под сумњивом криминогеном прошлоћу, поново су се окупила и славила. Само, уместо Симе сада је главни лик Панта.

Дилберовић, Буквић, Радојевић, су само поједина  презимена оних који до јуче помагаше Симоновићу у арчењу буџета, или су пак аплаудирали након паљења куће новинара, а који се сада налазе раме уз раме Пантелићу.

Ништа боље није било ни у недељу увече 21. Јуна, када су наводни активисти СНС-а славили у Гроцкој победу. Празном Гроцком одјекивали су трубачи , без пролазника. Славили су исти они, заједно са сумњивим личностима, који су били „до пре неки дан“ уз Симоновића.

Повереник СНС-а за Гроцку, Милосав Миличковић, у пар изјава за Жиг инфо био је изричит да ће се Гроцка очистити од Симоновићевих рецидива. Његове речи, за сада, остају само у обећањима.

Народ ко народ, по ко зна који пут верује у обећања владајуће већине. И даље живе у убеђењу како ће СНС сада прочистити своје редове, поставити младе и неукаљане људе. На улицама у Гроцкој и даље виђамо већ познате фаце које нам се смеше са висина. Вероватно ће и Панта схватити једног дана да се у Гроцкој ништа неће променити, јер са  странком коју је изабрао (не улазим у детаље бирања) ништа се не може учинити.  Подметања су велика, странка алава, војска незасићена. Кретајући се у таквом друштву, врло је тешко да Панта не постане као и већина око њега.

 

Жељко Маторчевић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније