недеља, 07 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Милан Јовановић: Управи водовода, Место: Пустиња, Сахара, Ул. Трећа дина б.б.

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Г. управниче
До скоро нисам знао да сте Ви из Управе водовода надлежни за нашу православну цркву. Такву информацију нам даде један наш свештеник (безбожник) који нам рече да се обратимо Вама ,и да ви одлучујете о жалбама верника.

Ја нисам неки велики верник, али сам православац као и сва моја породица. У цркву сам улазио са посебним задовољством, али одмах будем разочаран,јер не разумем свештеника који говори црквенословенским језиком, а мој матерњи језик је Српски. Нико од верника не зна, када треба да се прекрсти,и сви гледају у свештеника и крсте се истовремено кад и он. Ми верници нисмо богати људи,али морамо да плаћамо крштења,венчања,опела и сваки други верски обред.

Да ли наши свештеници треба да шире православље или да одбијају вернике од себе?

Постављају страже испред храмова и спречавају вернике да уђу у порте и цркву. Да ли смо ми Срби на Балкану осуђени да нам ,,НЕВЕРНИЦИ“ причају о вери?

Огроман број православних верника је прешло у ислам или су узели католичку веру,захваљујући управо тим ,,безбожницима“. Ништа нису урадили да задрже свој народ у православној вери.
Њих једино интересује ,колико ће новца добити из државног буџета.Верска одликовања деле људима који су их у прошлости јахали.

Г.управниче,
о овим ,,безбожницима“ (који су преузели православне храмове) морате да предузмете неке дисциплинске мере из своје надлежности.

Бојим се да поред оваквих појединих свештеника (безбожника), не останемо без православних верника.
Ми православни верници немамо проблема са Богом, већ са овоземаљском администрацијом.

 

Милан Јовановић

*Лични став аутора текста није и мишљење Жиг инфа

Промо

Bg

Најчитаније