недеља, 26 септембар 2021

Остало

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Гроцка је од пивопија, добила елиту која пије виски и тамани тартуфе

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

О степену стручне спреме грочанских представника власти сувишно је говорити. Скандалозан је начин на који су постали ,,академици“, а са таквим дипломама су дошли до силних звања.

Уговор који су имали са Универзитетом ,,Унион-Никола Тесла “ су увелико злоупотребљавали тако што су користили њихов лого за издавање диплома. Једну такву диплому објављујемо да би се јавност упознала на који начин су наши представници власти постали академски грађани за 6 месеци. За исто толико стекли су и 240 ЕСПБ бодова и постали саветници.

viber image 2021 09 05 09 42 19 670

На огласној табли у згради ГО Гроцка, било је окачено обавештење (флајер) о некаквом одељењу Факултета у Гроцкој. Нико то одељење видео није, а изгледа да су за њега знали само чланови странке.

viber image 2021 09 05 09 42 21 669

Поред оваквих, имамо и огроман број диплома са Косова и Босне, односно Бања Луке. Гроцка је од пивопија, добила елиту која пије виски и тамани тартуфе.

,,Кало“ особе над којима је странка изгубила контролу. Они постају нека врста ,,тешких особа“, које се труде да контролишу све око себе. А њихова контрола је усмерена на окружење у којем се налазе. Њихов проблем је што спроводећи своју вољу над другим особама, почињу да се понашају као диктатори од којих се грађани плаше и почињу да их избегавају.
Особе познате као ,,контрол фрикови“ почињу да се поистовећују са другим особама. Њихова немоћ и стрепња да ће изгубити моћ, постаје опасна за средину у којој живе, а агресивност да силом комуницирају са другим људима је забрињавајућа.

 

Милан Јовановић

 

 

Промо

Bg

Најчитаније