уторак, 19 октобар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Ова Грочанска елита је прихваћена као статусни симбол

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Паркирани луксузни аутомобили грочанских функционера испред угоститељских објеката, за време радног времена,  подсећају на давне седамдесете године када су у нашу Општину долазили тадашњи политичари које је предводио Дража Марковић. Он је био проглашен предводником ,,јагњећих бригада“. Тада су најпосећенији били угоститељски објекти у Гроцкој и Младеновцу.

Ждрало се и пило до касно у ноћ, а тако пијани и бахати тражили су и ,,даме“ за забаву које су довођене из хотела ,,Југославија“. Хвала Богу, данас за тим нема потребе. Грочански функционери ждрање организују у друштву својих дама из Општине и то за време радног времена. Осећају се толико моћно, да то не скривају од својих суграђана. Са собом су повели и општинско обезбеђење, тако да је онемогућен приступ новинарима Жиг инфа.

Затим смо се вратили  у Општину која је била полупразна. У канцеларијама смо затекли 10% старих и образованих службеника (који нису купили дипломе) и који марљиво обављају свој посао. Испред празних канцеларија наишли смо на грађане, који су узалудно тражили поједине функционере да би обавили неодложне послове. Уз негодовање су се враћали необављеног посла, са образложењем да су функционери на некаквим састанцима.

А уз мирис печења и специјалитете са роштиља који се шири смедеревским путем чује се и песмица: ,,Удри Панто у шаргије што трошимо наше није“.

Добро нам је познато да особе које иду по парастосима само хране ради, називамо лешинарима. Они увек воле да једу на туђ рачун и углавном иду на веће скупове.Не знам да ли је и ово парастос за наше Грочанске функционере?

Баханалије или мистичне свечаности,  пијанке и теревенке у Гроцкој дуго трају, а ви кркобабићи и кркодедићи уз сендвиче од ,,подригуше“ пожурите на гласање. Немојте да изневерите ове ждероње који бесомучно троше наш новац из општинске касе.

 

Милан Јовановић

Насловна фотграфија: Илустрација-карикатура

Промо

Bg

Најчитаније