уторак, 19 октобар 2021

Остало

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Чекајући у реду,испред Поште Умчари, појави се Вучић и Ђилас (ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Чекање у реду, понекад, можете да прекратите причом. Мане је данас заинтригирала прича пензионера испред Поште у Умчарима.

Колико сам разумео, један од поштара је на одмору, те нема ко да им донесе рачуне. Због такве ситуације рекли су да никада горе нешто није било организовано, него данас.

Хтео сам да попричам са тим људима и да пробам да схватим, по њима, када је то било боље и зашто данас ништа не ваља. Да, чуло се да је за време Тита било најбоље, али да је Вучић изградио највише путева. А за то што нам се данас дешава, конкретно испред Поште у Умчарима, крив је Ђилас. Јер, он је покрао све, те данас нема ко да замени поштаре.

Нажалост, доста одговора нисам добио . Пропаганда са телевизија са националном фреквенцијом учинила је своје. И ту испред Поште у Умчарима, нашли су се Вучић и Ђилас. У суштини, могу да закључим да је све то због поштара који је на одмору. Да поштар није на одмору, рачуни би били достављени пензионерима, те у целу ситуацију не би морали да укључе Вучића и Ђиласа.

Погледајте видео:

 

Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније