уторак, 19 октобар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Председниче Гроцке, пале ли вама куће или вас пребијају?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Зашто је општина Гроцка препуна неспособних, а добро плаћених људи? Вероватно зато што људи одбијају да прихвате промене као неопходан и нормалан део живота.

Бити стоичан и трпети невоље без поговора значи поднети сво зло које те снашло. Све се мења, али и ми треба да се приупитамо да ли желимо да се променимо? Стоици кажу да немамо избора и да се не можемо борити. С друге стране ми са Жиг инфа све време се боримо за неку правду . Нашом борбом ми не осуђујемо друге, већ да критикујемо њихов нерад и износимо истину .Ми новинари Жиг инфа ником не припадамо, иако смо имали безброј понуда које смо одбили. Одатле и наша објективност. Критике од владајуће гарнитуре нас не могу уздрмати, јер све што радимо је у интересу наших суграђана.

Остаћемо непоколебљиви и одлучни да истрајемо у нашем раду. Наставићемо са нашим радом још одлучније и бићемо ,,очи и уши“ наших суграђана.
Господине Пантелићу, тврдите да трпите свакодневне бруталне нападе опозиције и њихових медија на државне органе и председника Вучића. Молио бих Вас да себе не поистовећујете са председником Вучићем, јер Ви можете бити само отпадници СНС-а. Ви као да припадате некој новооснованој назадној странци.

Које смо то неистине објавили и које сте то успехе постигли? Од када смо ми то подругљиви и зли? Да ли смо претукли неког вашег члана или му искључили струју, воду, канализацију? Да ли смо долазили да вам рушимо и палимо куће и наручивали убиства? И поврх свега, да ли смо након тога јавно давали подршку за ова злодела и награђивали извршиоце аплаузима у Скупштини општине?

Од нас бежите на споредна врата општине и избегавате да нам дате одговоре на постављена питања. Зашто бежите од медија, ко ђаво од крста? Треба да Вас је срамота и крајње је време да престанете да лажете. Нико од вас из општине не може да поцрвени јер немате образа.

Крајње је време да Грочански клан почне да ради у интересу грађана, а ми имамо велику жељу да напишемо и нешто позитивно о њиховом раду.

 

Милан Јовановић

Промо

Bg

Најчитаније