недеља, 16 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Да је Панта отишао право у полицију, у Гроцкој до овога не би дошло

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Тешко је бити кормилар без кормила. Драган Пантелић се прихватио да управља Општином Гроцка у којој је посада проблематична. Добро му је познато ко је такве људе довео у Гроцку и доделио им незаслужене функције. Поред њих, он је из дана у дан све већи пајац.

Његовим доласком на чело општине, сви су у ГО Гроцка очекивали да их ослободе ових отпадника и да на одређена радна места постави стручне људе са одговарајућим дипломама. Да то буду часни и поштени грађани општине Гроцка. То није урађено, већ се и сам председник утопио у ту колотечину или безличну гомилу која иде ка истом циљу, уништавању општине Гроцка.

Није се Пантелић потрудио да изађе из те гомиле и преузме кормило у своје руке. Ова једноличност која прелази у замор, све више постаје монотона. Пљачке буџета и проневере и даље трају. Ми новинари Жиг инфа смо тражили пријем код председника Гроцке како би доставили сву документацију коју поседујемо и указали му на проблеме са којим ће се срести. Нашу руку сарадње је одбио и прогласио нас за најгоре непријатеље општине Гроцка. Да ли није смео да нас прими, или се бојао истине, то он најбоље зна. Шта је натерало једног успешног привредника да стане за кормило брода који тоне, многима није јасно.

Председниково предузеће је у дугу око једне милијарде. Поставља се питање да ли га је неко натерао и уценио, да би се прихватио функције председника Гроцке. Можда ћемо некада сазнати истину и откриће нам тајну како је контролор кола постао милијардер, а власник хладњаче успешан привредник, берач воћа.
Није далеко дан када ће истина изаћи на светлост дана.

,,Да је Пера отишао у полицију до овога не би дошло“

 

Милан Јовановић

Насловна фотографија: Илустрација-фотошоп

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније