недеља, 16 јануар 2022

Остало

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"Ритопечки тобоган" са називом улице Веље Невоље

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Бесрамне лажи бивших и садашњих функционера Гроцке превазилази ум, а он је тај који контролише поредак ствари.

Неразумна објашњења које прихватамо здраво за готово нам јасно указују да се ради о инстикту , осећају или о припадности.
Да ли припадамо некој странци или не, не даје нам за право да је све изречено и тачно.

Пажљиво сам слушао Драгољуба Симоновића бившег председника општине који тврди: ,,Ја знам да за градњу пута у Ритопеку који води до викендице Веље Беливук, није знала ни госпођа Живадинка Аврамовић“ Како он може да зна да она није знала? Симоновић је још додао да је за такву изградњу пута морао знати Горан Весић и Милосав Миличковић.

Према нашим информацијама, код Живадинке Аврамовић је долазила делегација која је разговарала о изградњи пута. На градилишту у Ритопеку је било огроман број машина, поред којих су
свакодневно пролазили функционери општине долазећи или одлазећи са посла.

Зашто је је то данас постала тајна и ко крије инвеститоре тог пута? Из ког буџета је финансирана изградња пута и зашто се то крије од грађана Гроцке?

Кажу: ,, Зла времена рађају лоше људе али они искваре и оне добре“. Спремни су да уносе забуне и пометњу међу грађане, да би избегли сопствену одговорност. Патња других људи је њихова душевна храна, а њихова огромна жеља је да контролишу друге особе, не обазирајући се на моралне норме.Они немају савести и не знају за кајање.

Гроцка у целом свету позната по злу. На овој општини се налази кланица људи ( чија су се тела млела индустријским машинама), њима се граде прилазни путеви, пале се куће новинарима, наносе им тешке телесне повреде, искључују струју, воду, канализацију. Због изношења истине, називају их страним плаћеницима и домаћим издајницима, тврде да су зли и подругљиви.
Називе улица добиле су особе огрезле у криминал и безакоње. Већ имамо улицу браће Симоновић и Којићево сокаче . Грађани Ритопека, немојте да будете изненађени ако једно јутро у вашем месту осване табла са називом улице ,,Веље невоље“, јер од наших грочанских назадњака све можемо да очекујемо.

Бонус видео : Сима главни инсајдер против СНС

Милан Јовановић

Насловна фотографија: Илустрација

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније