недеља, 16 јануар 2022

Остало

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Заборавили су лица своје деце али зато носе слике политичара које здушно подржавају

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Мук или тренутак тишине који влада у Србију значи да смо заробљени у сопственој држави.А у тој болесној тишини омладина треба да створи свој сопствени пут којим треба да крене.Наш славни песник Алекса Шантић рече:,,Остајте овдје! Сунце туђег неба ,неће вас гријат ко што ово грије. Да ли је погрешио или не о томе би требало свако од нас појединачно да размисли.


Сведоци смо да нас наша омладина свакодневно напушта земљу и купују карте у једном правцу. Са одливом мозгова и младости живот у Србији умире. Остају усамљени али себични маторци поред којих је живот прохујао и тако усамљени у празним кућама које чувају заједно са бетонским лавовима чекају свој крај. За њих време веома споро пролази.


Заборавили су лица своје деце али зато носе слике политичара које здушно подржавају. У једној руци носе упаковале бајате сендвиче, а у другој памперс пелене. Крећу се у путујућим циркусу по Србији као духови. Није их брига за запарложено и напуштено земљиште прекривено најразличитијим коровима који представљају озбиљан проблем произвођачима, са чијим парцелама се граниче. Тренутно у Србији има око 400 хиљада хектара запарложеног земљишта.
Сенилност је опадање интелектуалних способности, или психичка инертност, су тешкоће у памћењу. Зар смо до тога дошли да такве особе одлучују о судбини ове наше напаћене земље.


Доживели смо да чујемо да је један политичар изјавио:,,Ја сам свој посао обавио,Југославије више нема“.Бојим се да једног дана не чујемо:,,Србије више нема“.

 

Милан Јовановић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније