петак, 21 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Преварени за пут кроз Дражањ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Желео бих да наговестим о изгледа једној, благо речено, превари руководства општине Гроцка о улици Народног фронта у насељу Дражањ. Екипа Жиг инфа је већ долазила у Дражањ и интервјуисани су грађани, а пут је снимљен у очајном стању.

 

Пут је данас у још горем стању. За почетак, да испратимо сплет догађаја. 


Крајем фебруара председник ГО Гроцка долази са представницима ЈКП "Београд пут" у улицу Народног фронта и обећава грађанима радове почетком априла. Долази почетак априла, пролази тај месец, од радова ни трага ни гласа. Када сам упитао надлежне због чега нису започети радови, речено ми је да ће након завршетка улице Палих Бораца у Пударцима, механизација бити премештена у Дражањ.

Улица у Пударцима је завршена, опет нигде бар једног камиона у Дражњу. Поново ми је обећано да ће се након радова у Пударцима механизација ипак преместити у мање улице по територији општине, ради њихове реконструкције. Јул месец је у току, радова у Дражњу још увек нема. Затим сам питао поново шта се дешава и тада ми је из Општине речено како "због жалби неколико домаћинстава на задржавање воде, ради се пројекат канала за одвод кишнице. Улица ће бити завршена у току године" .

Већ смо ушли у октобар месец, а одговор Општине је да пројекат још није завршен.
Још средином године сам био скептичан у вези овог пута. Пошто знам чињеницу да је Улица Народног фронта део државног пута IIб реда 350, упитао сам надлежне из Путева Србије и њихов ме одговор, мање више, разочарао. Саопштили су ми да реконструкција те деонице пута уопште није у плану за ову годину.

244025351 2792026334421181 3535081651275197939 n

Бонус видео: Путеви села Дражањ у 21. веку:

 

Читалац Жиг инфа (Име познато редакцији)

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније