уторак, 19 октобар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Милан Јовановић: Правосудни систем Србије је на испиту

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Да ли ће се судије придржавати заклетве која гласи:,,Заклињем се својом чашћу да ће своју функцију вршити верно Уставу и Закону,по најбољем знању и умећу и служити само истини и правди“.


Ту правду чекам 3 године. О њој ће одлучивати апелациони суд 14.10.2021 године у 10 часова. Од њихове одлуке зависи да ли ће паликуће бити награђени бурним аплаузом и неким одликовањем за почињени злочин или ће бити заслужено кажњени. Можда се врате и заврше започети посао, односно моје убиство. Првостепена пресуда часног и поштеног судије Славка Жугића донета је по закону и његовом најбољем знању и умећу, након чега је отишао у заслужену пензију. Да ли ће неко да дискредитује и понизи његов радни век који је посветио правди, или ће поверовати појединим адвокатима нашег правосудног система, који једним оком гледају у закон а другим у џеп својих клијената, сазнаћемо ускоро.

Међународна јавност и сви новинари из целог света су упознати да смо ми у нашој земљи таргетирани, а дали ће у нас да пуца и наше правосуђе? Свакако, која год одлука буде донета, тај громогласни пуцањ далеко ће се чути.

Бонус видео: Две године од паљења куће

 

Милан Јовановић

фото: Перица Гуњић / Цензоловка

Промо

Bg

Најчитаније