петак, 21 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Гроцка: Јединство "пропалог милијардера", "лопова", "тајкуна", "дилера" и осталих "незаконитих"

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Синоћ је у Гроцкој одржана, наводна, изборна Скупштина Општинског одбора  на којој су изабрани  делегати за Скупштину Српске напредне странке која је најављена за крај октобра. На Скупштини је изабрано 30 делегата колико је намењено Општинском одбору СНС Гроцка.

 Како је објављено на Фејсбук страници СНС Гроцка,  једногласно је прихваћен предлог председавајућег седницом Драгана Пантелића да Александар Вучић поново буде изабран за председника Српске напредне странке. 

 

Међутим, Српска напредна странка нема председника ОО Гроцка, већ од марта 2019. године у овој локалној самоуправи је уведено повереништво. За повереника постављен је Милосав Миличковић- Миличко. Повереник већ дуже времена није виђен у ГО Гроцка, а није познато ко, заправо, управља овим одбором. Барем, то није јавно саопштено.

Ако гледамо очима и служимо се изразима већине оних који су јуче били на наводној Изборној скупштини напредњака у Гроцкој, од присутних су били "пропали милијардер", "тајкуни", "лопови", "нарко дилер" и остали "незаконити".

Такође, биће јако интересантно гледати како ће исти, остати јединствени и сложни. Како ће један "нарко дилер" да седи са "пропалим милијардером" чији људи пласирају причу да је овај први дилер. Или, како ће онај што признаје да су сви у незаконитим радњама, гледати на оног што гледа у водитељку Пинка, можда и председникову саветницу. Све то уз присуство оног који је, пре него је прешао у напредњаке, био највећи "лопов" у ГО Гроцка.

 

Брже, јаче, боље

 

Бонус видео: Састанак СНС Гроцка

 

Жељко Маторчевић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније