понедељак, 24 јануар 2022

Остало

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

На којим дувачким инструментима свирају грочанске харемске лепотице?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Предизборна кампања у Гроцкој је почела. Разлетели се по селима политички паразити да сачувају своја партијска радна места, на којима су најређе били. Више сте могли да их нађете по Грочанским кафанама и кафићима, него на радним местима. Још четири године треба сачувати високе личне дохотке и уживати у благостању поред општинске касе.


Огрнути белим чаршавима са ознакама странке, ко вампири, кренули су у куповину сигурних гласова. Најсиромашнијима се деле пакети црвеног крста, које представљају као своје. Сви су добили задужење и који број гласова морају да прикупе. И тако!

На општини пуној глади
Пакетиће Дилбер вади.
Сендвиче ждеру деде и бабе
Баш их брига све је џабе.

Ждеру стари без по муке
Баш их брига за унуке.
Дилбер ћути и не хаје
Док му народ паре даје.


Одбацише нашег Панту као стару канту. Док он ,,јадан“  бол болује своје јаде ником не казује. У општини је оставио седам секретарки СКОЈ-а, а у мислима је: ,,Шта ли ми ради љубав моја“. Док о њима брину харемски чувари, он се брине да га нека не превари. И тако уз тиху харемску музику, разврат и непотизам цвета. Али још нисмо открили на којим дувачким инструментима свирају ове наше харемске лепотице, док са својим јаранима проводе бурно радно време у општини.

 

Милан Јовановић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније