недеља, 16 јануар 2022

Остало

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Шта постаде од председника Гроцке?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Само особа која која нема ништа у глави мисли да је најпаметнија. Не знам да ли постоји већи људски грех осим глупости. Такве глупости слушамо од нашег председника општине Гроцке Драгана Пантелића.

Човек који је у предизборној кампањи обећавао боље сутра за своје суграђане, данас без и мало стида и срама подржава лопове, битанге, лешинаре и скупину злих људи у општини. Човек са таквим схватањем смисла и таквом особином запажа грешке других људи, али не и своје.

За све недаће окривљује новинаре Жиг-инфа, тако што их назива страним плаћеницима и домаћим издајницима. Преко ноћи постадоше Ђиласовци,
Јеремићи, Обрадовићевци, новинари Нове С, француски обавештајци, придружница Н1. Своје запослене малтретира и лажно оптужује да сарађују са новинарима Жиг инфа, док у друге безразложно, безрезервно верујуе. 

Шта постаде наш председник? Од успешног привредника до.. !?


Да ли је стварно толико необавештен, да не разликује криминалце и криминалне групе од власти.

Његова реч као предводника са клепетушом далеко се чује, само он не чује и глас народа. Утопио се у колотечину распуштене банде и глодара који оглодаше општинску касу, а колико смо информисани и његов приватни капитал. Да ли је њему и функционерима општине позната реч МОРАЛ? Очигледно да није, јер би знали је то ,,манир“,,карактер“ и ,,правилно понашање“
Никада ми није били јасно,зашто човек који није глуп прави глупости? Сада ми је мало јасније, да и глупост некада може бити ефикасна одбрана.

,,Одбиј му на глупост“.

 

Милан Јовановић

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније