недеља, 16 јануар 2022

Остало

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Грочани да имају разумевања и да пусте да се власт намири

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Некада смо од својих родитеља добијали савете: ,,Будите поштени, ко лаже тај и краде, ко краде тај иде у затвор“. Не знам да ли су нас наши стари обмањивали, да би били добри људи ,јер смо ми данас сведоци да је такво размишљање далеко од истине.

Код нас у Гроцкој слушамо свакодневне лажи наших политичара који су на власти. О њиховим „крађама“ је сувишно причати и писати. О тим свакодневним појавама смо обавештавали све институције у овој земљи, али је очигледно да се код нас Закон примењује селективно, а те исте особе се понашају као бездушни господари. То је судбина лоших ђака који су бежали из школе. О њиховом ,,кантаром“поштења је сувишно и бесмислено говорити. Не постоји ништа горе, јер ти исти нељуди себе сматрају паметним а чине толико глупости.

DUGME DONIRAJ LINK

Сведоци смо свакодневним одливом мозгова које испраћамо са „збогом памети“. Тешко нама кад дозволимо да нико постане неко, а ми омогућимо тим јавним будалама да управљају нашим животима и немилице троше наш тешко зарађени новац.
Ми грађани општине Гроцке морамо да имамо разумевања за наше назадњаке. На власти су око 10 година. Себи су обезбедили мирну старост. Ипак, морамо да размишљамо и за њихову децу, унуке и праунуке.

Будите толерантни и омогућите им још који мандат да се намире колико им је потребно, па ће се сами повући.
Надајмо се да неће бити похлепни.

 

Милан Јовановић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније