понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Уз људску вредност морамо да придодамо и достојанство живота

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Свакодневно смо сведоци ружних догађаја у нашем друштву где предњаче наши грамзиви и похлепни политичари. Стално слушамо њихова лажна обећања у предизборним кампањама и томе се не назире крај.

Гледам те злобне особе које уживају у патњама других људи. Не знам зашто код нас баш све мора да буде на продају, па и оно најдрагоценије а то је част и достојанство. У свему увелико предњаче наше старије особе које су својевремено певале Титу и Слоби, а данас под велом некакве демократије, сахрањују сопствену државу.

Зато Вас молим , не будите гробари ове наше напаћене земље и немојте је сахрањивати ради својих потомака, јер на то немате право. Иза вас је прошлост, а пред њима је будућност. Једном смо чули једног политичара који изјави: ,,Ја сам свој посао обавио Југославије више нема“, да ли морамо да чујемо да и Србије више нема? Не губите достојанство због било кога и за било који новац који вам се удељује. Новац ће те потрошити али образ и своје достојанство нећете повратити, а сутра ће вас ваше потомство проклињати.

Све има своју границу па и љубав према свом владару. Сачувајте своја поколења јер ваша грешка као родитеља пратиће нашу омладину целог живота. Не можемо да будемо неми посматрачи и да учествујемо у патњама других људи. Морамо и сами нешто да предузмемо за будућност наше деце. Новац и моћ у погрешним рукама је велико зло Србије, а нико над нама не може да има моћ ако му је ми сами нисмо дали. Не дозволимо да заборавимо жртву оних који су нам дали слободу, морамо и ми да будемо храбри да би је сачували за нашу децу. Од себе отерајте страх и реците доста ,,Нећу да живим и радим за вашу децу него за своју“

Не знам да ли постоји загробни али искористите овоземаљски живот да би вас ваша деца памтила по добру, а не по злу.
Сви ћемо ми једног дана умрети јер нико није вечан.

Можда се овај текст неком неће допасти али за себе сам сигуран да ће ме памтити и жалити они што су ме волели, али ме исто тако никада неће заборавити ни они што су ме мрзели.

 

Милан Јовановић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније