понедељак, 29 новембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"Плачи Панта" зове шефове одборничких група да се извињава

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У филму "Професионалац" постоји култна сцена када Драган Јовановић изговара "није Слоба крив, ми смо говна", а неко из окупљене масе га гађа и каже му "ко је бре говно". Затим га остали из масе пребију.

 За 10. часова ујутру, као што видите на насловној фотографији председник ГО Гроцка, Драган Пантелић позвао је шефове одборничких група на састанак како би им се, како је навео, "лично изнео" због објављеног снимка на Жиг инфу.

Након више десетина објављених снимака, јучерашњи снимак где Пантелић наводи да су сви одборници у Гроцкој "го кур..", унео је велику пометњу. У снимку се јасно чује шта председник Гроцке мисли, о онима који су га изабрали. Поред СНС-а у грочански парламент ушли су и Социјалисти, Удружење грађана Блажо Стојановић, Метла и Заветници. Сви они, за председника Гроцке су исти, односно "го кур..".

Једино што је добро у изјави председника Гроцке, јесте што се изражавао језиком родне равноправности, те су и жене одборници сврстане у мушки полни орган који није обучен. 

Биће ми занимљиво да чујем шта ће сутра председник Гроцке рећи шефовима одборничких група. Опет ће као иначе рећи да је снимак "извучен из контекста" , или ко зна коју глупост у коју ни сам неће поверовати. А снимак је "одборници" итекако гола истина, у шта ћете се уверити, ако се укључи служба за високо-технолошки криминал. 

Најморалније што би требао урадити Пантелић, јесте да поднесе оставку. Наравно, то се неће десити јер морал  у Гроцкој одавно је нестао, још "ономад" кад спалисмо новинару кућу и када су садашњи тапшали том чину, подржавајућу бившег председника Симоновића.

Исти ти тапшачи пустиће сутра да их и Пантелић слаже. Као што их је слагао у вибер поруци коју им је послао.

viber image 2021 11 22 23 44 30 269

viber image 2021 11 22 23 44 41 808

Даће му поново аплауз у борби против новинара Жиг инфа, односно медијске хајке која се води против председника Гроцке. Јер, одавно је постало нормално да председник Гроцке није крив шта је изјавио, већ су криви новинари што изјаву објавише. Да није изјава објављена, председник Гроцке би и даље био "цвећка".

Тапшачима одговара да Панта буде на власти. Јер док је Панта, биће и пара, односно запослења у неком од јавних предузећа.

Проћи ће новинари Жиг инфа као Драган Јовановић на почетку овог текста. Заиста, да Жиг инфо није објавио шта председник мисли о својим одборницима, не би ни било бруке.

Искрено, није Панта крив, већ сте ви одборници управо оно што је Драган Јовановић поручио окупљенима у филму "Професионалац". Ви сте ти који га држите на месту на којем јесте, а он вас назива да сте, бићу благ, "Голе Ђоке". 

 

Жељко Маторчевић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније