недеља, 16 јануар 2022

Остало

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Највећа грешка грађана ГО Гроцка

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Бирали смо председника општине да би нам било боље и изабрали смо Пантелића. Ту смо погрешили.
Свако има право на своју, а он је највећа грешка грађана Гроцке.

Неке одлуке у животу доносе одређене консеквенце и импликације и о њима треба добро промислити, а одлуке које ви доносите су погубне за нас грађане. Од како сте дошли на власт из корена сте се променили и нисте више иста особа. Од успешног  привредника добили смо неуспешног, а затим сте тај неуспех пренели и на председничко место.  Како да верујемо човеку који хоће напред, а гледа уназад? Ту напретка нема, а политичка несрећа која је задесила Гроцку доста је болна.

Ви немате своје ЈА и за сваку ситницу се обраћате врху странке. Бавите се некаквим прислушкивањима коалиционих партнера, а не видите да се налазимо на финансијској раскрсници, када наши суграђани све теже живе. У 21 веку желите да сачувате некакву тајну? Не знам да ли је Вама и Вашим блиским сарадницима неко у детињству причао (по степену образовања, не верујем) бајке о цару Трајану и козјим ушима. Ништа се данас не може сакрити, па ни мржња коју гајите према новинарима Жиг инфа и Вашим сарадницима, које сте наследили од бивших председника.

Некада је ваша партија била ,,четнички покрет“, радикали па напредњаци, а данас грочански назадњаци. Ваши коалициони партнери су партизани, комунисти, а данас социјалисти. Не знам да ли да прослављамо уједињење четника и партизана или да јадикујемо.

 

Милан Јовановић

Насловна фотографија: Илустрација- карикатура

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније