недеља, 16 јануар 2022

Остало

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Прођоше празници, а у Гроцкој летаргија

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Два дана пред почетак 2022. у Гроцкој се сменише већници Стефан Дилберовић, Милан Марковић, Драгана Старчевић. Најављене промене новог СНС повереника, почеле су да се испуњавају. Можда и прва најава од стране напредњака у Гроцкој, а да је испуњена у овом мандату.

Обећања је било и сувише, те су мештани ГО Гроцка постали летаргични на њих. Узалудно је причати о незавршеној спортској хали, ритопечком водоводу, калуђерачкој канализацији, дражњанском путу, вртићу у Умчарима. Нова година донела је и нови талас короне. Власт у Гроцкој, изненађујуће отакзује ломљење чеснице усред најновије епидемиолошке ситуације. У зграду ГО Гроцка, поново се уноси бадњак само што то ове године чини онај који је прошле године извукао дукат у чесници, заменик председника Дејан Влашковић. Успутно, било је смећа на све стране, док је смењени шеф одборничке групе и један од директора Еко Гроцке на одмору.

Неко ће рећи узалудно потрошен новац грађана Гроцке, а неко похвалити одржавање ватромета у свакој Месној заједници за Бадње вече. Чињеница да је ове године ватромет коначно стигао у сваки крај општине Гроцка.

Што се тиче кадрова напредњака, примећено је да су неки одавно заборављени асови враћени или се враћају на трон. Преговори се врше на све стране, а највећа иронија што ће се испоставити да СНС не може без Симоновићевих кадрова. За јавност, већина њих није у контакту са Симоновићем. Схватили су одавно да је повратак Симе на трон, барем што се напредњака тиче, сигурно зацементиран.

DUGME DONIRAJ LINK

Председник државе Александар Вучић иако је обећао  у јануару 2019. још увек није посетио Гроцку. Премијерка Ана Брнабић је прошле године постала повереник напредњака за Београд. Обишла је више одбора, док је грочански вешто избегла. Можда је садашњи поверник Јокић и послат да прво очисти странку, а затим ће доћи и Ана. Време ће показати шта ће бити и са социјалистима у Гроцкој. У последњем периоду осећа се нетрепељивост у владајућој коалицији између СНС и СПС у Гроцкој.

Ова година засигурно ће донети промене у Гроцкој. Оне су већ кренуле, а кретање је незаустављиво. Само је питање у којем смеру ће промене ићи.

 

Жељко Маторчевић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније