недеља, 05 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ИЗАЂИ ИЗ БЕДЕ МАРВО Другови и другарице, браћо и сестре, даме и господо

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Можда се баш теби обраћам. Теби који си слуђен. Теби који си разочаран и осиромашен. Теби којем је фрижидер празан. Теби који не видиш излаз из такве ситуације.

Можда ти делује да излаза нема. Не видиш перспективу. Породица све гладнија, а из џепа последњи "петопарац" начет одавно. Живиш из дана у дан, из сата у сат, из минута у минут. Комуналије и дажбине веће него примања. Ко зна шта си све помислио да урадиш себи због такве ситуације. Можда и нешто најгоре.
Али, нема очајавања. Тиме се они хране. Што си ти очајнији, они су срећнији а и богатији.

Светла има на крају овог мрачног тунела. Тај тунел отвориће своје пролазе 24. априла 2016. године од 7- 20 часова на свим бирачким местима у Србији. Тада ће твој паћенички живот постати твоја снага. Тада ћеш употребити најјаче оружје - ХЕМИЈСКУ ОЛОВКУ!

И тада се сети празног фрижидера, деце која плачу. Сети се комуналних рачуна и осталих дажбина. Сети се како си живео некада, а како живиш данас. Када све то урадиш, обавезно заокружи број који ће казнити оне које су те до тога довели.

Знам, вероватно ћеш сада рећи: "А за кога да гласам , када су сви исти".
А ја ћу ти рећи: "Не нису". Има међу тим бројевима оних који нису били никад на власти, има оних код којих се доста боље живело, има мањина и осталих. Једноставно, мање ЗЛО бирај, ако је већ такво време!

То мораш урадити, јер ако то не урадиш ти си још већи злочинац. Знаш, гледати нечије убиство и не пријавити исто у нашем закону је кривично дело. По мом мишљењу још и горе је то него да си и сам убица!

Зато на изборе 24. априла,осуди злочинце. И ОБАВЕЗНО ПРСТ НА ЧЕЛО ПРЕ БИЛО ШТА ЗАОКРУЖИШ. РАЗМИСЛИ ДА СВОЈ ГЛАС НЕДАШ НЕКОМ КО ЋЕ ПОДРЖАТИ ЗЛОЧИНЕ.

До тада се распитај које ко, или једноставно "изгуглај". Погледај ко се буни, ко прећуткује, ко се крије и на крају заокружи паметно.

Учествовањем на изборима чиниш добро дело за целокупно друштво, а поготово за твоју породицу и себе. Немој после да се кајеш што је твоје "не гласање" завршило у рукама злочинца!

 

Жељко Маторчевић

Најчитаније