среда, 21 август 2019
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 207

ГРОЧАНИ ВОЛЕ САДО МАЗО СЕКС Класичан пример када жртве заволе свог силоватеља

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

На јучерашњим одржаним изборима за одборнике у ГО Гроцка, убедљиву победу је однела листа “Александар Вучић – Србија побеђује”.

Толика је победа, да у грочанском парламенту до сада није забележено да једна странка, тачније коалиција окупљена око СНС-а, добије толики проценат да може глат формирати самостално власт.

И сада, рекло би се а где је ту проблем? Па проблем лежи у ономе што се крије иза назива Александар Вучић, а то је Драгољуб Симоновић- Сима, који је носилац листе. О Симоновићу зна читава Србија, ако не и регион. Најбахатији директор Железница Србије, бивши председник општине Гроцка, а како ствари стоје и будући, који је само за "посао века" у Гроцкој ојадио општину и "Србија Гас" за више милиона евра!
Ајд, ојадио општину и железнице, можда то народ није осетио, али он је велики проценат мештана Гроцке, метафорички гледано, силовао!

Сви знају, а то је и потврђено, да им је узимао пола плате.. Да их је уцењивао.. Узео отремнине, претио. Извео је и батинаше на улице... Сви кукају на њега и сматрају га једним од највећих зла од људи...

Међутим, силова он тако народ, силова и силова... И дођоше избори... И онда жртва заволе свог силоватеља. Доби Сима највећу моћ икада. Знате сада кад ће да га "хапсе" и када ће одговарати? Никада. Он ће умрети у фотељи, одговарати неће. Само су мештани сада још више потпалили страсти свог силоватеља. Сада ће тек, извините на изразу, да их кара! Зато сам сигуран да већина грочана воли садо- мазо секс. Ко зна, можда је и претеча тог секса са нашег подручја.

Али добро, што се мене тиче то уопште и није лоша ствар. Ја ћу имати о чему да пишем бар наредне четири године, ако ништа друго. А има ту и другог и трећег и тако даље.

Још једна добра ствар што ће коначно након ових избора политичка сцена у Гроцкој постати јаснија. Верујем да , након ових избора, многи они што су годинама на политичкој сцени ће се повући и да ће се пронаћи нови, некомпромитовани људи. То је једноставно неминовност.

Због тога можда грочанима и крене, као што би кренуло и Србији. Јер, мораће у наредној, још већој немаштини и још већој глади, да се створи неки човек из народа, што ће повести народ.

И по мени најважнија ствар. Коначно ће сви они који су мислили да ме Пекарски или било ко други из "опозиције" плаћа, схватити да од тога никада ништа није било. Јер, опозиција је и овако тотално сломљена. Пара већ одавно немају, а истрошили су се, колико толико, и на овим изборима. Опозиција је, додуше, и заслужила пропаст. Такозвана бела кампања дала је резултате. Мислим, шта рећи, неки грубијан вас силује, а ви му кажете: "Јој немојте тако грубо, ево бићу фин". Ту је логика јасна. Ако су политичке прилике такве да имате грубијане и силоватеље, не може се ту бити фин. Како може један факултетски образован човек другачије да изађе са нешколованом барабом?

Ако се узме у обзир да ме је неко од те опозиције плаћао, као и дате- изнете околности, Жиг Инфо би требао да буде угашен колико данас.

Међутим, то се неће десити, чак ће Жиг Инфо радити још боље, а у плану су и нове рубрике. Читаоци су се већ сами "нагомилали", тако да сада не мора ништа ни да се објављује, ту је увек више хиљада њих на "мрежи". Оно што ми је драгo, јесте чињеница да је готово целокупна редакција ( а када кажем редакција подразумевам и инсајдере, дописнике и сл) остала на окупу. Чак, данас ми се јављају и нова лица која би радо се укључила у пројекат "Жиг Инфо".

Коначно, грочани нек вам је са срећом будући председник, ваш "силоватељ" Драгољуб Симоновић. Ви сте га поново изабрали. Жиг Инфо је изнео све поткрепљујуће доказе ко је он. Ја сам се јавно огласио да за 1 нећу гласати, па макар ми Вучић милионе нудио!

П.С Почели на друштвеним мрежама да само мене нападају како сам ја, наводно, доживео неки пораз. Ако узмемо у обзир да је СНС добио 44,5 посто од 100 посто оних који су гласали, а ја сам био искључиво против броја 1, ко је ту победио? С друге стране, нисам се ја ни кандидовао, ако се ја кандидујем ја ћу и предводити људе....

 

Жељко Маторчевић, главни и одговорни уредник

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније