понедељак, 24 фебруар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ОРГАНИЗОВАНИ КРИМИНАЛ У ЕДБ-у! Ево како радници намештају крађу струје грађанима!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Како пише дневни лист Данас, од почетка прошле године ЕПС дистрибуција је само у Нишу искључила најмање 2.500 породица по основу неовлашћене потрошње, коју је ово јавно предузеће често констатовало без присуства потрошача, неопходних доказа и одговарајућег документа. Поједини потрошачи изражавају сумњу да су пломбу на њиховим бројилима оштетили или уклонили управо радници Електродистрибуције, пошто су, како кажу, пре екипа које су "утврдиле" такву неправилност долазиле екипе које су "проверавале" бројило. Овај текст који је објавио дневни лист Данас, судећи по претходним дешавањима који су се лично десили мени, поприлично су тачни а ево и зашто.
  1. године на објекту на којем се налазим дошло је до пожара проузрокованим немарношћу ЕДБ-а. Након пожара, челни људи ЕДБ-а у Гроцкој су покушали да нам наплате рекет од 1 200 евра за неко поновно укључење, које би одрадили њихови људи. Из дирекције из Масарикове су пак тада рекли да њихови радници то не раде већ овлашћени елелтричари. Тако смо и одрадили и објекат смо у најгорој зими, после недељу дана пустили под напон. Пријаву против радника ЕДБ-а подносим тадашњем директору сектора. На ту пријаву нико није одговорио. Притом у ЕДБ-у Гроцка су одбили "зелени картон" и да пломбирају мерно место. Најзанимљивије је што су они који су пријављени напредовали у својим каријерама.
ВИШЕ О СЛУЧАЈУ ИЗ 2014. – ОВДЕ Након нешто мало мање од три године од спорног догађаја, почињу да се поново дешавају чудне активности ЕДБ-а у Гроцкој према истом мерном месту. Случај је јако сличан као и пример из Ниша. Овога пута сам, за разлику од прошлог, поднео кривичне пријаве. У наставку видећете детаљан опис организованог криминала од стране ЕПС-а у Гроцкој из кривичне пријаве, стим што су имена и неке битне ствари избрисане.   Јуче су након свега, поново дошли на моју адресу радници ЕДБ-а у Гроцкој. Њих седморо. Поново су покушавали нешто да "одраде", међутим, овога пута нису пуштени на мерно место јер налог нису  имали. Шта су тачно хтели нисам упознат, али ми власник мерног места каже да су хтели да "искључе струју" због некакве неисправности мерног места. Морам напменути да за разлику од Нишлија, домаћинство нема неплаћене рачуне, чак смо и у претплати. Жиг Инфо, чији сам главни и одговорни уредник је регистрован на адреси овог мерног места. С обзиром да смо објавили више афера о малверзацијама по Гроцкој не могу, а да отворено не сумњам да је ово отворени покушај притиска и уцењивања. Морам такође нагласити да је мени нуђено више пута да за одређену суму новца продам портал или пак да добијем цензора који ће одређивати које ће се вести објављивати. Наравно на такве дилове никада нисам пристајао нити ћу икада. Иако доста добро познајем наше законодавство као и корисничка права, ЕДБ у Гроцкој покушава на све начине да одради противправне мере. Могу само замислити тек како је обичном човеку, који не познаје законе и прописе. Све се то дешава на неких тридесетак километра од центра Београда у времену када председник Вучић обећава да ће казнити одговорне због читања рачуна, као и да је овакво понашање иза нас у Србији. Нажалост, овакво понашање још није виђено у Србији тако да и не може бити за нама.. Овај случај још није завршен јер очекујем да ће се господа из ЕДБ-а поново појавити. СРБИЈА = БАНАНА ДРЖАВА   Жељко Маторчевић

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније