уторак, 19 октобар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Никшићанка која је украла 300.000 евра од Аца Ђукановића: Нећу да вратим паре

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Никшићанка Ана Пешукић рекла је данас у судници Вишег суда да не пристаје на споразум са Специјалним државним тужилаштвом, којим су је обавезали на шестомесечну затворску казну и да Ацу Ђукановићу врати 300.000 евра, јављају Вијести.

 

Пешукић је Вијестима рекла да је пред судијом Сузаном Мугошом одбила да прихвати тај договор као свој и да јој је рекла да је за њу неприхватљиво да врати 300.000 евра „нарочито да их вратим Ђукановићима“.

Пешукић је оптужена да је из куће брата председника државе Мила Ђукановића украла количину злата, накита, златника, ручних сатова од злата…вредности 331.500.27 евра.

Она је годинама радила као васпитачица у кући Ђукановића.

Пешукић је рекла да је у одштетном захтеву било да јој се одреди затворска казна од шест месеци, колико је провела у притвору, као и да неосновано траже 300.000 евра, иако ни вештак није утврдио да су за толико оштећени.

„Данас су се у судници појавили правни заступници Аца Ђукановића – адвокат Драшко Ђукановић и бивши министар правде Зоран Пажин. У судници је настало одушевљење кад су га видели, мада код мене није изазвао такав осећај“, рекла је Пешукић.

Вијести/Нова

Промо

Bg

Најчитаније