недеља, 31 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Тотални руски напад на САД: Реците свету за ванземаљце или ћемо ми то учинити

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У запањујућем извештају министарства спољних послова о агенди премијера Медведева на Светском економском форуму наводи се да је Русија упозорила председника Обаму да је „дошло време“ да свет сазна праву истину о ванземаљцима, а ако САД не желе да учествују у објави, Кремљ ће то учинити сам.

Светски економски форум је швајцарска непрофитна фондација са седиштем у Женеви, која себе представља као независну међународну организацију посвећену побољшању стања света ангажовањем пословних, политичких, академских и других лидера друштва у обликовању глобалне, регионалне и индустријске агенде.

Форум је најпознатији по свом годишњем састанку у Давосу, планинском одмаралишту у Граубиндену у источно-алпском региону Швајцарске.

Овај састанак сваке године окупља око 2.500 најважнијих пословних лидера, међународних политичких лидера, одабраних интелектуалаца и новинара који расправљају о најважнијим питањима света, укључујући здравље и околину.

Медведев је имао част да учествује на овом форуму којем сваке године присуствује бар 50 шефова власти, укључујући немачку канцеларку Ангелу Меркел и британског премијера Дејвида Камерона.

Оно што је важно напоменути за овај форум јесте да је 2013. године требало да се расправља о бројним стварима из области X фактора, укључујући „откривање ванземаљског живота“ о којем је наведено:

„Доказ живота негде у универзуму имао би дубоке психолошке импликације на људски систем вере“.

Такође је важно напоменути да је Медведев, након завршетка интервјуа 7. децембра 2012. године у Москви наставио да одговара новинарима на питања не знајући да је микрофон још увек укључен.

Један од новинара га је питао „да ли ће председник добити тајне документе о ванземаљцима када добије кофер неопходан за активирање руског нуклеарног арсенала“, а Медведев је одговорио:

„Поред кофера са нуклеарним шифрама, председник државе добија специјалну „тајну“ фасциклу. Ова фасцикла садржи информације о ванземаљцима који су посетили нашу планету… Поред тога, он добија потпуни извештај о специјалним службама које контролишу ванземаљце на територији наше државе… Детаљније информације о овој теми можете пронаћи у филму „Људи у црном“… Нећу вам рећи колико је њих међу нама јер би то узроковало панику“.

Западни новински извори су пренели да се Медведев „нашалио“ поменувши „Људе у црном“, погрешно наводећи да се његова референца односи на амерички научно-фантастични филм из 1997. године.

Медведев је заправо мислио на познати руски документарац „Људи у црном“ који описује детаље о разним ванземаљским аномалијама и НЛО-има.

Разлог зашто су западни медији погрешно пренели његове речи био је да се спречи да јавност сазна за постојање ванземаљског живота на нашој планети.

Иначе, Ватикан је у новембру 2009. године објавио да се „припрема за сазнање о ванземаљцима“.

Такође, бивши саветник Пентагона, Тимоти Гуд, навео је у фебруару 2012. године да је председник Двајт Ајзенхауер имао три тајна састанка са ванземаљцима „нордијског“ изгледа, при чему је потписан „пакт“ за очување тајности њихове агенде на Земљи.

Уз недавно откривање 300 милиона година старог зупчаника НЛО-а у руском граду Владивостоку, објаве научника, астронаута и корисника Јутјуба о чудним дешавањима на Месецу, објаву Европске свемирске агенције о открићу древне реке на Марсу и открића фосилизованих алги унутар меторита од стране научника из Велике Британије и Шри Ланке, може се уочити да једино амерички пропагандисти покушавају да заташкају једну од најважнијих чињеница у људској историји – да нисмо сами.

Није познато да ли је Медведев успео да убеди Обаму да исприча истину о НЛО-има и ванземаљцима. Оно што је сигурно јесте да ће Кремљ, са или без САД, покренути процес откривања истине за коју сви већ на неки начин знају.

Поред обелодањивања информација о ванземаљцима, Русија је недавно запретила САД да ће открити сателитске фотографије на којима се види да су САД изазвале рушење Светског трговинског центра у Њујорку, 11. септембара.

Wебтрибуне.рс

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније