недеља, 16 јануар 2022

Остало

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Сутра избегавајте Бубањ поток од 9-12 часова због "експолозија"!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Дана 03. децембра 2021. године у времену од 09:00 до 12:00 часова изводиће се уништавање неексплодираног убојног средства на стрелишту војног комплекса „Бубањ Поток“ који је пронађен након неконтролисане експлозије која се десила у предузећу „ЕДеПро“ дана 23.11.2021. године. У том периоду молимо суграђане да избегавају кретање у непосредној близини граница стрелишта на војном комплексу „Бубањ Поток“.

За лица и стоку која се у наведеном времену нађу у опасном подручју неће се давати одштета. Границе војног комплекса „Бубањ Поток“ су уједно и границе опасног подручја те је најстрожије забрањен улазак у границе војног комплекса.

Упозоравамо суграђане да је најстроже забрањено свако прикупљање и дирање нераспрснутих зрна и њихових делова, јер је то опасно по живот. При наиласку на таква зрна свако лице је дужно да о томе одмах обавести најближе органе полиције или најближу Команду Војске Србије. Војска Србије неће сносити одговорност за несрећне случајеве који могу настати дирањем нераспрснутих зрна и њихових делова.

Свако лице које евентуално претрпи материјалну штету због активности јединице доставиће одмах своју пријаву Команди Војне поште 5004 Јаково на адресу ул. Армнјска бб, 11276 Јаково, а најкасније до 15:00 часова дана 06. децембра 2021. године. Пријаве примљене после тог рока неће се узети у обзир. У пријави треба навести име и презиме оштећеног, односно назив правног лица, датум и време када је штета причињена, место и природу штете, као и суму која се тражи као надокнада.

Команда Војне поште 5004 Јаково, саопштиће датум, време и место састанка комисије за процену причињене штете.

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније