субота, 30 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Претукао бившу супругу у болници у Прокупљу, полиција трага за нападачем

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Јасмина Д. дошла је на контролу са четрнаестогодишњом ћерком из првог брака и бебом старом десет дана коју има са невенчаним супругом. У ходнику гинекологије пресрео је бивши супруг са којим има петоро деце и почео мучки да је удара, наневши јој више удараца по телу и глави.

"У питању су повреде и преломи костију лица. Жена је упућена на даље лечење и дијагностику у Нишку клинику, на максилофацијалну хирургију", наводи докторка Марија Стошић, пи-ар болнице "Др Алекса Савић" Прокупље.

Проф. др Драган Красић са Максилофацијалне хирургије Нишке болнице каже да је пацијенткиња прегледана и пуштена на кућно лечење.

"Повреда је била таква да се радило о нагњечењу са крвним подливом чеоног предела са десне стране и предела ока са десне стране и са преломом пода очне дупље без дислокације са те десне стране. Пацијенткиња је прегледана, дата је терапија и пуштена је на кућно лечење", објашњава Красић.

Четрдесетдвогодишњи Иван И. је након напада побегао са лица места.

"Обезбеђење је реаговало одмах по пријави, али нападач се већ дао у бекство. Поред обезбеђења у потеру се укључило и особље болнице које је било у непосредној близини. Нажалост, нападач који је одбацио и обућу је успео да побегне", каже Александар Стефановић, шеф обезбеђења болнице.

Полиција интензивно трага за нападачем, а о свему је обавештено и Основно јавно тужилаштво у Прокупљу.

RTS.RS! Izvor vesti

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније