уторак, 26 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Несрећа у Београду, једна особа погинула

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Несрећа се догодила у 21.50 сати код броја 39, а на лице места изашли су, поред екипе Хитне помоћи, и ватрогасци и полиција.

Једна 20-годишња особа је у тој незгоди задобила отворени прелом обе ноге и пребачена је у Ургентни центар, док је друга особа, стара 22 године, с повредама кичме реанимирана и, такође, превезена у ту здравствену установу.

Трећа особа, стара 21 годину, реанимирана је, али је преминула.

Протекле ноћи догодиле су се још две саобраћајне незгоде – у 19.48 сати на углу улица Бранка Радичевића и Жарка Зрењанина у Борчи лакше су повређена два мушкарца од 23 године старости, и потом пребачена у Ургентни центар.

У 01.47 сати на углу Далматинске и Улице Станоја Главаша лакше повреде задобио је 21-годишњи мушкарац, који је такође пребачен у Ургентни центар.

Хитна помоћ је, навела је Мацура, ноћас имала укупно 95 интервенција од којих 16 на јавном месту, а за помоћ су се највише јављали срчани болесници и астматичари.

Како је додала, јуче је забележено 137 интервенција Хитне помоћи од којих 49 на јавном месту, укључујући шест саобраћајних незгода међу којима је једна, која се догодила око 13.30 сати, била тешка и у њој је повређена млађа женска особа.

RTS.RS! Izvor vesti

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније