понедељак, 10 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Осумњиченима у случају "бентли" укинут притвор

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Они се терете за кривично дело угрожавање сигурности и то председника Србије Александра Вучића, а у даљем току поступка браниће се са слободе.

Из притвора, у којем су били три седмице пуштени су у петак, пошто је у тужилаштву сведочио власник "бентлија", бивши фудбалски репрезентативац Ивица Драгутиновић, потврдио је Танјугу њихов бранилац Горан Нинић.

Портпарол Вишег суда у Београду Бојана Станковић прецизирала је за Танјуг да је судија за претходни поступак на предлог Више јавног тужилаштва и одбране у петак поподне укинуо притвор према окрвиљенима, након што је тужилаштво испитало предложене сведоке, чиме су уједно престали разлози за њихово даље задржавање у притвору.

У наредном периоду очекује се одлука Вишег јавног тужилаштва о оптужењу.

У овом случају терете се Лука Радуловић, Милош Т. и Стеван Д.

Они су ухапшени 2. септембра, недуго пошто су на кружном току око 08.20 на Топчидерској звезди налетели аутомобилом "бентли" шпанских регистарских ознака на возило у којем се налазио председник Србије, а које се кретало у колони.

Возача бентлија Луку Радуловића, иначе, тражи аустријско правосуђе због покушаја убиства држављанина Румуније у дискотеци у Бечу у марту ове године.

RTS.RS! Izvor vesti

Најчитаније