петак, 24 јануар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Из аутомобила у покрету ударао полицајце који су одбили мито

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Припадници полиције су око седам часова, у Савској улици, зауставили возило "БMВ X6", а приликом легитимисања, осумњичени је понудио новац полицијским службеницима како би одустали од даље контроле, саопштио је МУП.

Полицијски службеници су новац одмах одбили, а Д. З. је након тога покренуо возило како би побегао. Двојица полицијских службеника су кренули да га зауставе, а он им је, док је аутомобил био у покрету, задао више удараца песницом у пределу главе и тела како би их изгурао из возила.

Обојица су том приликом повређена, али су успели да спрече бекство осумњиченог. Приликом прегледа возила полиција је пронашла и пиштољ за који осумњичени није имао дозволу.

Након утврђивања идентитета осумњиченог установљено је да је за истим расписана и судска потрага због кривичног дела убиство у покушају, јер је како се сумња, априла ове године, у Винчи, испалио више хитаца у тридесетдвогодишњег младића и ранио га у стомак.

Осумњиченом Д. З. је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће, уз одговарајуће кривичне пријаве, бити спроведен Вишем јавном тужилаштву.

RTS.RS! Izvor vesti

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније