ОТВАРАЈУ ВЕЋ ОТВОРЕНО Како председник Гроцке свечано отвара дом за старе у Умчарима (ФОТО И ВИДЕО) | Жиг Инфо

ОТВАРАЈУ ВЕЋ ОТВОРЕНО Како председник Гроцке свечано отвара дом за старе у Умчарима (ФОТО И ВИДЕО)

Како су навели  из Инфо службе ГО Гроцка, свечаним пресецањем врпце, председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић и власник Томислав Ђорђевић, данас су  отворили приватни  Дом за стара лица „Бели двор Ђорђевић“, који се налази на адреси Маршала Тита 43 у насељу Умчари.

Том приликом Симоновић, пожелео је породици Ђорђевић пуно успеха у даљем раду, наглашивши да је ово изузетан пример, како локална самоуправа и приватници могу да имају успешну сарадњу, која има позитиван исход, пре свега за суграђане.

– Руководство градске општине Гроцка подржава рад приватних лица и предузетника на нашој општини,  а овакав посао и отварање једног оваквог објекта за наше најстарије суграђане захтева велику одговорност, али и љубав и пожртвованост  према том послу.Ово је најсавременије опремљен дом за стара лица на нашој општини, а општина Гроцка пружила је помоћ и подршку породици Ђорђевић за отварање овог приватног Дома и ту смо да им увек помогнемо и подржимо њихов рад, који је усмерен ка најстарим грађанима, којима је помоћ неопходна- рекао је председник Симоновић а преноси Инфо служба ГО Гроцка.

Међутим, овај дом за старе је већ представљен у емисији „Треће доба“ која је емитована на Другом програму РТС-а 20. новембра. Дом је већ имао кориснике и био је у функцији. Тада су гледаоци већ сазнали од медицинске сестре Биљане Рајић и кориснице Клаудије Кавазов, о посебним погодностима, које изузетно опремљени Дом за старе „Бели двор“, пружа онима који су нарушеног здравља.

Погледајте снимак од 16. минута.

Иначе, власник овог дома је пријатељ и веома блиски партијски колега председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића. На једном од његових објеката вијорила се застава припадника Ромске мањине, као и застава напредњака.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Свечано уручене Вукове награде

НЕОПХОДНО је да се сваких сто година појави нови Вук Караџић. Његов задатак би био да уведе народни језик у књижевност. Коментари Коментари