ОВО ЋЕ МНОГЕ ГРОЧАНЕ ИЗНЕНАДИТИ Осим политике они се баве хуманитарним радом и за то су добили престижну награду! (ВИДЕО) | Жиг Инфо

ОВО ЋЕ МНОГЕ ГРОЧАНЕ ИЗНЕНАДИТИ Осим политике они се баве хуманитарним радом и за то су добили престижну награду! (ВИДЕО)

На недавно одржаној манифестацији „ПРВИ ОСКАР СРБИЈЕ“, у категорији „Хуманитарни рад“ према одлуци жирија награду су добили брачни пар Весна Тасев Пекарски и Горан Пекарски.

Иначе брачни пар Пекарски у Гроцкој је познатији по политичкој основи  као лидери Снаге Грађана и Нове Србије. Горан Пекарски је такође од недавно и народни посланик НС-а.

Како је речено, избор за ову награду је био јако тежак а брачни пар Пекарски пуних десет година чине нешто што не желе да се памте и осећају се јако добро због тога. Враћају осмех детету, тамо где осмеха није било… Срешће те их у комшилуку, кафићу. Они су ту да би уживала деца у њему, као у мирису најбољих ружа, део је увода водитељског пара о Весни и Горану.

-Ја бих само рекао да ово велико признање за мала дела за која, верујем, свако од нас и вас сваки дан чинимо.

Посебно ми је драго што ово признање није појединачно, већ породично, што значи да институција породице још увек се цени и поштује, изјавио је између осталога Горан Пекарски.

Погледајте цео снимак:

ЕЖИ

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо